30/05/2024 - 14:37
Més

  Ontinyent adjudica la construcció de 104 nous columbaris al Cementeri d’Ontinyent

  L’actuació donarà resposta a l'augment de la demanda derivada per l'increment de les incineracions

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha adjudicat a l’empresa Andrés García Construcciones y Reformas, SL les obres de construcció de 104 columbaris en el pati 3 del Cementeri Municipal de la ciutat, per un import de 23.416,96 euros, iva inclós, amb un termini d’execució de 2 mesos des de l’inici de l’actuació. Des de la regidoria de Territori, l’edil Oscar Borrell explicava que “és una intervenció que donarà resposta a l’augment de la demanda derivada per l’increment de les incineracions”, i que s’emmarca dins les diferents actuacions en les que està treballant l’Ajuntament per oferir un servei adequat i mantenir en bones condicions el Camp Sant i el seu entorn.

  Dins d’estes actuacions cal destacar que també s’ha aprovat un projecte tècnic d’enllumenat per a millorar les condicions de la zona de carretera de pujada al cementeri, un amb un pressupost d’execució per contracta de 48.069,55 euros (IVA inclòs), segons es va aprovar recentment a la Junta de Govern Local. Ja a més llarg termini, està prevista una important ampliació de la superfici del cementeri, després de l’adquisició de 30.000 m2 de superficie adjacent i l’adjudicació d’un projecte bàsic global i el projecte d’execució d’una 1ª fase d’esta ampliació, per tal de comptar amb espai per cobrir la demanda de ninxols i columbaris durant moltes dècades.

  La regidora de Cementeri, Helena Gandia, ha assenyalat que “la construcció de nous columbaris al Cementeri Municipal era una necessitat urgent que hem treballat des que ens vam incorporar a la Regidoria. Hem realitzat diferents gestions per tal d’accelerar la construcció, que ha començat ara. Mentre es porten a terme les obres, hem habilitat un sistema per a dipositar en nínxols, de forma temporal, les cendres de les persones difuntes que hagen faltat recentment i vagen a ser soterrades en el Cementeri. En aquests casos, en el moment de dipositar les restes al nínxol ja s’adjudica el columbari de nova construcció on seran ubicades les cendres de forma definitiva”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -