fira 728×90
Home > Ontinyent > Milloren la seguretat del Camí del Raboser

Milloren la seguretat del Camí del Raboser

La regidoria de Camins de l’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres de millora de la seguretat del Camí del Raboser, un camí de titularitat municipal que havia quedat inhàbil per al pas de vehicles després d’un fort episodi de pluges durant la segona quinzena  d’abril.

El regidor de Camins Rurals, Manuel Cuesta, explicava que “a conseqüència de les pluges d’abril aquest camí va patir despreniments de part de la seua contenció lateral, deixant-lo inhàbil per al pas de vehicles per manca de seguretat. Davant d’això, hem actuat amb la major rapidesa possible ja que les persones propietàries de casetes a la zona només podien accedir a peu a les seues propietats, però l’actuació era suficientment delicada com per a requerir un projecte d’obra”, explicava.

L’actuació està consistint en la realització d’una nova contenció lateral amb un mur de gravetat fet per blocs d’escollera i formigó, al tram de 8 metres on s’havien produït els moviments de terra.  Cuesta explicava que “els treballs s’han iniciat amb normalitat, i la previsió és que abans de dues setmanes el camí siga plenament segur per al pas de vehicles”, avançava. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Finalitzada la reurbanització del carrer Rafael Juan Vidal

S’ha millorat l’accesibilitat, vorera, paviment, enllumenat, xarxes d’aigua, clavegueram i mobiliari urbà amb una inversió global de 240.000 euros