Milloren la canalització d’aigües als camps de futbol de la Purísima

0

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a la millora de la canalització d’aigües als camps de futbol de la Purísima, una actuació que permet donar resposta als problemes registrats en aquestes instal·lacions i que havien provocat inundacions als vestidors. La intervenció, pressupostada en al voltant de 7.000 euros, ha estat possible gràcies a la recent modificació del conveni de l’Ajuntament amb el Club Esport Base Ontinyent, aprovada per unanimitat del Ple Municipal.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, recordava que el conveni amb la Federació espanyola de futbol es va signar en 2017 i té una durada fins l’any 2029: “des que es va signar el conveni s’ha corroborat pels tècnics municipals que la FEBO ha portat un bon manteniment del es instal·lacions assumint totes les despeses que d’ell depenen. Ara es trobaven amb noves situacions estructurals que calia equiparar amb altres convenis d’ús que hi ha amb altres entitats esportives”.

L’actualització del conveni a la nova normativa ha fet possible la intervenció ara executada per tal de millorar l’estat de les instal·lacions. Les obres eren visitades el passat divendres pel regidor d’Esports; el de Serveis Municipals, Manuel Cuesta; i el President i el director tècnic de la FEBO. Cuesta destacava per la seua banda la importància de la renovació de les canalitzacions “per a l’adequat manteniment d’estes instal·lacions tant ara com al futur, ja que evitar fuites d’aigua a més d’estalviar aquest element ens permet una millor conservació de les infrastructures per les que passen estes conduccions”, manifestava.

Publicitat