fira 728×90
Home > Ontinyent > “Majors actius” ficarà un en marxa un projecte pilot al barri de Sant Josep el pròxim mes d’Abril

“Majors actius” ficarà un en marxa un projecte pilot al barri de Sant Josep el pròxim mes d’Abril

Els veïns i veïnes del barri de Sant Josep d’Ontinyent podran gaudir des d’aquest mes d’abril d’un nou projecte pilot d’activitats esportives especialment adreçades per a majors. L’activitat, inclosa al programa municipal “Majors Actius” que impulsa l’envelliment saludable entre la població, contempla inicialment la gimnàstica suau, ioga i pilates com a activitats que es desenvoluparan a partir d’abril al marc d’esta iniciativa.

La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Gandia anunciava que “es tracta d’un projecte que respon a la demanda del propi veïnat, que ens van traslladar representants de l’Associació Veïnal del barri, amb la qual l’Ajuntament col·labora de manera molt fluïda. Este tipus de servei ja venia prestant-se al CIM de Sant Rafel i al Centre Cívic del Llombo i ara volem ampliar-lo a Sant Josep davant les sol·licituds realitzades. L’objectiu és que estes activitats esportives donen en un futur pas a una programació més àmplia que incloga activitats socials, formatives, culturals i d’oci”, destacava. 

Les tres activitats tindran una durada total de 60 hores i cada grup comptarà amb una capacitat màxima de 15 persones. Totes les activitats es desenvoluparan en horari de matí; en el cas de la gimnàstica suau i el ioga s’habilitaran dos horaris. Sayo Gandia, animava a la ciutadania a participar d’estes activitats perquè “estar actius és fonamental per estar saludables. Al Govern d’Ontinyent tenim molt presents les necessitats de la ciutadania i, creiem que estes activitats són el camí idoni perquè els nostres majors tinguen un envelliment actiu i saludable”, manifestava.

Tots aquells i aquelles interessats en participar poden matricular-se des del 20 de març fins al proper dimecres 27, tots dos inclosos, acudint al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament o al mateix centre de Sant Josep. L’ordre d’admissió a les activitats es realitzarà per sorteig i no per ordre de presentació. Les activitats començaran el dia 1 d’abril. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Avancen les obres del Museu del Tèxtil Valencià

Els patrons de la Fundació Museu del Tèxtil Valencià visiten les obres que recuperaran part de la històrica fàbrica de Revert com a espai divulgatiu, creatiu i d’impuls al sector