12/06/2024 - 21:32
Més

  La dansa consciència sobre el canvi climàtic amb l’espectacle “Insostenible”

  Altres notícies

  Els carrers d’Ontinyent van acollir aquest dissabte 4 espectacles de dansa per conscienciar a la ciutadania sobre el canvi climàtic. L’activitat organitzada per la regidoria de Sostenibilitat sota el lema “InSOStenible” va combinar la dansa i el reciclatge per, en paraules de la regidora Sayo Gandia, exposar la gran quantitat “de residus que generem i com d’important es reciclar, reduir i reutilitzar per garantir un futur sostenible”, afirmava.

  L’activitat va comptar amb la participació de l’Associació de Dansa Òpera i la col·laboració de l’empresa Reciclatges Guerola, qui va cedir bales de material reciclat de grans dimensions per formar part de la posada en escena. En aquest sentit, Sayo Gandia donava les gràcies tant a l’empresa Guerola com a Dansa Òpera per el seu treball durant aquestes setmanes que “ha permès que gaudirem d’una posada en escena espectacular i d’uns balls que van transmetre molt bé la necessitat de reduir la producció de residus”.

  La Plaça de la Concepció, la Plaça de Sant Domingo, el carrer Pintor Segrelles junt al Centre Comercial El Teler i  la Plaça Major, van ser els espais on van tindre lloc els espectacles. Els llocs escollits van ser decorats, a més, amb 3.000 flors de plàstic elaborades per l’alumnat dels centres educatius de la Milagrosa, Bonavista, San José, Carmelo Ripoll, Vicente Gironés, Vall Blanca, La Solana i Lluís Vives, així com del Centre Ocupacional J.A.Bodoque i Inclou-tea.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -