21/04/2024 - 16:48
Més

  Jorge Rodríguez agraeix el suport d’Ontinyent en l’etapa que es tanca i encoratja la ciutadania cap a un futur “d’esperança, il·lusió i oportunitats”

  Altres notícies

  “Hui puc dir amb orgull que, per fi, tanquem una etapa. Però, el que és més important, també hui n’obrim altra nova, amb forces renovades, la mateixa il·lusió que el primer dia però amb molta més experiència”. Eren paraules de Jorge Rodríguez, reelegit hui per quarta vegada consecutiva alcalde d’Ontinyent, al discurs d’investidura que tenia lloc aquest dissabte al Palau de La Vila, després de ser nomenat alcalde amb els vots dels 12 edils electes de Ens Uneix, majoria a la nova corporació municipal de la que també formen part 9 regidors i regidores de Compromís, Partit Popular, PSPV-PSOE i Vox. Una emotiva intervenció en la qual encoratjava a la ciutadania cap a un futur “d’esperança, d’il·lusió i oportunitats”.

  L’alcalde iniciava el seu discurs citant el poema “Desteixida Memòria” de l’ontinyentí David Mira, per referir-se “al trosset de món que m’ha salvat la vida”, en al·lusió al suport rebut després de l’inici del “Cas Alqueria” en 2018. 5 anys després, el passat 30 de maig “vam poder per fi passar pàgina al malson”, en quedar demostrat “que érem innocents, que el nostre pas per la Diputació va suposar un canvi de model que intentarem que perdure i, especialment, que més enllà de les sigles, molt més enllà dels partits, convé no oblidar mai que sempre estan les persones”. 5 anys durant els quals la ciutadania d’Ontinyent “va estar ahi quan altres fugien”, un fet que un emocionat Jorge Rodríguez afermava que “mai podrem oblidar”, i agraïa “de tot cor”.

  Davant la nova etapa, el qui ja és l’alcalde més longeu elegit democràticament a la història d’Ontinyent, reafermava la seua voluntat “de governar per a totes i tots, pensen com pensen” al front d’un renovat equip de Govern amb el qual “no deixarem escapar cap oportunitat per avançar i millorar el futur de la nostra gent”. El primer edil tenia paraules de reconeixement i estima a totes i tots els regidors que no continuaran després d’haver estat en l’última legislatura, i destacava que s’obri un periode “clau per al desenvolupament d’Ontinyent”.

  Així, recordava que malgrat haver viscut situacions adverses amb la DANA, la pandèmia, la guerra o la pujada dels preus “els projectes van materialitzant-se”, i en uns mesos “ja podrem gaudir de nous espais com el del parc de la Cantereria, el Museu del Tèxtil o la rehabilitació de la muralla, i després vindran obres com les del nou IES l’Estació, la remodelació de la Plaça de la Concepció o el nou conservatori de música”. Amb tot, manifestava que “volem més”, apuntat com a necessitat “que la Generalitat faça el desdoblament tant de la ronda sud com de la autovia CV 60 i els nous Jutjats” i que el Govern d’Espanya “acomplisca els compromisos de modernitzar la línia de tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi”.

  L’alcalde també aludia un dels assumptes de més actualitat després de les últimes eleccions municipals, com és el pes del diputat triat per la ciutadania d’Ontinyent i La Vall d’Albaida a la nova Diputació de València, que serà representat per Ens Uneix. “La ciutadania ha volgut que tinguem a les mans la clau d’una institució essencial per als municipis”, i davant d’una decisió “tan complexa”, garantia que “allò que fem serà sempre pensant en la nostra gent, en el que més puga beneficiar a la nostra ciutat i a la nostra comarca”.

  Abans d’acabar la seua intervenció, l’alcalde tornava a agraïr el suport dels ontinyentins i ontinyentines, “a qui tant dec i que tant m’han donat”, tenint paraules de record per als qui ja no estan, llançant “un fort abraç al cel, per a tots aquells que sempre han estat també al nostre costat i que mai, ens han deixat d’ajudar”. “Ontinyent, el futur ens espera, anem a per ell!”, concloïa entre aplaudiments.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -