29/05/2023 - 1:17
Més
  IniciOntinyentJordi Valles exposa les polítiques de joventut d’Ontinyent a una delegació d’associacions...

  Jordi Valles exposa les polítiques de joventut d’Ontinyent a una delegació d’associacions juvenils de Bolivia

  El regidor de Joventut d’Ontinyent, Jordi Vallés, exposava aquest dimecres les polítiques de joventut d’Ontinyent a una delegació d’associacions juvenils de Bolivia, que visitaven la capital de la Vall d’Albaida dins d’un dels programes de cooperació del Fons Valencià per la Solidaritat”.

  A l’encontre, que tenia lloc a l’Espai Jove d’Ontinyent, acudien concretament Maria Angelica Becerra Brito, tècnica de l’Asociació PROCESO servicios educativos; Sonia Gomez Cambara, responsable d’equip tècnic juvenil d’Ascension de Guarayos; i Ruben Ribera Vaca Diaz, líder juvenil del consejo municipal de la Juventud de San Ignacio de Velasco.

  Vallés explicava l’aposta d’Ontinyent per no sols atendre les necesitats del jovent en matèria d’oci, sinó també altres aspectes com la formació, el suport a l’accés a l’habitatge o el foment de la participació. En aquest sentit, el regidor posava com exemple d’èxit el progresiu increment dels i les joves involucrats en el procés “Ontinyent Participa”.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit