23/07/2024 - 10:21
Més

  Esgotades les entrades de l’espectacle de Luis Piedrahita

  Altres notícies

  Quan encara falten més de 2 setmanes per a la seua representació el 22 d’octubre, l’espectacle a Ontinyent del polifacètic humorista Luis Piedrahita el 22 d’octubre al Teatre Echegaray ha esgotat totes les entrades a la venda.El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha agraït la bona acollida “a un dels plats forts de la nostra programació cultural de tardor. Una programació variada i plena d’atractius, que en el cas d’aquest monòleg, ens suposa una cita amb un humor intel·ligent basat en l’autocrítica als aspectes més absurdes del dia a dia de totes i tots, a través de reflexions plenes d’un humor irònic però sempre respectuós”.

  El monòleg de Piedrahita, qui tornarà a Ontinyent després haver participat en 2018 al circuit Café Teatre, du per títol “Es mi palabra contra la mía” i amb ell analitzarà per què ningú està content amb allò que li ha tocat. Piedrahita és còmic, escriptor, il·lusionista, guionista i director de cinema, i és conegut per les seues participacions en “El Club de la Comedia”, “El Hormiguero”, “Cruz y Raya” o el programa radiofònic “La Ventana”, entre altres.

  Àlex Borrell animava a participar a la resta de la programació impulsada per l’Ajuntament, “variada i atractiva, amb espectacles de teatre, música, dansa i màgia per a grans i menuts. Hem fet un esforç per a poder aconseguir una programació compensada i que arribe a tots els gustos i totes edats, i sempre amb un preu accessible”, assenyalava.

  María Bertomeu i recital de Sarsuela, pròximes actuacions

  Abans de l’actuació de Piedrahita es compta també al Teatre Echegaray amb l’actuació el 6 d’octubre, de la jove cantant María Bertomeu, dins dels actes del “9 d’octubre”; i la setmana següent, divendres 13 d’octubre, també a l’Echegaray, serà torn per al recital de Sarsuela i Òpera “Immortal”. Les entrades per als diferents espectacles es podran adquirir a la web www.caixaontinyent.es, a la Casa de cultura del Palau dels Barons de Santa Bàrbara o en taquilla 1 hora abans de cada espectacle.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -