728×90 caixa onti
Home > Ontinyent > El PSOE repasa les inversions dutes terme al barri de Sant Josep
Pista de pumptrack d'Ontinyent. Foto de Jordi Casanova

El PSOE repasa les inversions dutes terme al barri de Sant Josep

“L’Ontinyent del futur s’ha de seguir construint des dels barris, hem de seguir fent passes endavant per millorar els serveis i infrastructures com els que s’han donat i van a donar-se en Sant Josep”. Així ho manifestava l’alcalde d’Ontinyent i candidat a la reelecció, Jorge Rodríguez, en la seua visita al barri de Sant Josep d’Ontinyent, on esta legislatura s’han executat inversions per valor de més de 3 milions d’euros i on el Govern ontinyentí està treballant perquè s’executen altres per valor de 5 milions més. 

Al marc de la campanya “Fem barri, fem ciutat”, Jorge Rodríguez i diversos regidors i membres del seu equip visitaven alguns dels espais d’un barri on s’han executat fins a 30 línies d’actuació directes als últims 4 anys, “que han servit per seguir avançant cap a un barri més còmode, modern i habitable”, assenyalava. Així, en matèria de serveis, s’ha creat un nou punt d’InfoPolicia al parc del Mestre Ferrero, i s’ha ampliat les zones WiFi municipals gratuïtes al barri fins arribar a 6 punts. Entre les millores de l’entorn urbà s’ha millorat el paviment asfàltic i per a vianants en nombrosos carrers, s’han implantat semàfors adaptats o reformat l’enllumenat públic dels carrers Martínez Valls i José Iranzo.

EconomyCash Juny

En esta legislatura també s’han fet destacades millores en matèria d’oci a l’aire lliure, com la dotació de nou enllumenat públic al passeig de Benarrai, un espai que s’ha dotat d’una pista de “Pump track”; la creació d’un “bosquetó mediterrani” amb 43 arbres de 8 espècies junt al nou estacionament de José Iranzo; o  la primera zona de jocs infantils adaptats al parc del Mestre Ferrero o les millores al parc de la Immaculada, on s’ha creat una pista de petanca. Igualment, s’ha creat un nou pàrking de 145 places al solar adjunt al col·legi Martínez Valls; un altre de 140 places a l’antic solar de la fàbrica de Paduana, i s’ha ordenat i asfaltat el pàrking del CEAM. La comunitat educativa també ha vist executar actuacions com la retirada d’amiant del CEIP Vicent Gironés, on s’ha instal·lat un ascensor i renovat la xarxa elèctrica; o la substitució de finestres del CEIP Martínez Valls. 

L’eix comercial del barri ha vist executar la reurbanització del carrer Martínez Valls, amb una inversió de més de 700.000 euros, o la primera fase de la reurbanització integral del carrer Pintor Segrelles, amb un cost de 277.000 euros, emmarcada al Pla d’Eficiència Urbana. A més a més les accions de promoció econòmica i dinamització comercial han tingut al barri de Sant Josep com un espai protagonista d’iniciatives com Ontinyent al carrer, la Fira de Tendes, Tapes i Rock o la Nit Oberta. 

Als 3 milions d’inversions directes al barri es poden afegir els 1’1 milions dels accessos al mateix,  completant la renovació de les millores a l’Avinguda del Tèxtil, la repavimentació de l’accés per l’Avinguda de València o la reurbanització del tram de l’Avinguda Ramón i Cajal. A més a més, també s’ha asfaltat l’accés a la rotonda de la zona de Caputxins (Mesta). 

Pel que fa a les properes inversions a executar, destaquen les actuacions previstes als col·legis Martínez Valls, Vicent Gironés i Carmelo Ripoll al marc del pla “Edificant”; la remodelació de la Glorieta; la creació de noves zones esportives al barri;  o una nova àrea canina a l’entorn de Benarrai. Jorge Rodríguez i el seu equip repassaven amb el veïnat de Sant Josep estes i altres accions a més de replegar les seues idees “per seguir millorant una barri on queda molta feina per fer, un treball que volem seguir encapçalant donant-ho tot per Ontinyent”, manifestava. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Oberta la preinscripció i matriculació a l’Escola Oficial d’Idiomes

Cal fer una preinscripció telemàtica del 12 al 27 de juny en la web de l’EOI Xàtiva