29/05/2023 - 13:15
Més
  IniciOntinyentEl Fòrum Empresa Activa apel·la al treball conjunt per fer front a...

  El Fòrum Empresa Activa apel·la al treball conjunt per fer front a les incerteses del context socioeconòmic

  El treball conjunt i l’impuls a les sinèrgies públic-privades és clau per afrontar des de La Vall d’Albaida a les incerteses del context socioeconòmic mundial. És una de les conclusions en les que coincidien els ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria i Bocairent i la confederació empresarial COEVAL, entitats impulsores del Fòrum Empresa Activa que omplia de gom a gom aquest dimecres a la Sala Gomis d’Ontinyent, plantejat amb l’objectiu de fomentar la competitivitat de les empreses d’estos municipis.
  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, recordava que el punt de partida del Fòrum va ser fa tres anys l’aliança entre tres ciutats industrials per tal d’impulsar l’activitat econòmica i la competitivitat de les empreses, un treball coral obert a altres localitats amb ADN Industrial; i que també destacaven el president de COEVAL, Javier Cabedo, l’alcalde de Bocairent, Xavier Molina, i el regidor de promoció econòmica de l’Olleria, Rubén Morrió.
  El Fòrum va estar presentat per Ernesto Beltran, director de projectes de Grupo Innova (coordinador de la jornada); i va incloure en primer lloc les intervencions del CEO de Mercury Cargo, José Montoro, per parlar de “Desglobalització”; i de Josep Albors, d’ESET Espanya, sobre “Ciberseguretat”. Acte seguit va tenir lloc una taula rodona sobre bones pràctiques de Sostenibilitat amb Begoña Beltran (Grupo Innova), Francisco José Sebastià (Tèxtils Mora), Teinma Cerdà (Sostenibilitat Cerdà) i Luis Calabuig (Durplastics).

  Posteriorment va intervindre el conferenciant internacional i escriptor Víctor Küppers, qui va reivindicar la necessitat d’una actitud positiva i de potenciar la qualitat humana en l`àmbit de l’empresa per fer front a les adversitats. Küppers, especialista en xerrades de motivació i psicologia positiva, va posar de relleu respecte a l’organització del fòrum que “no és habitual que tres ajuntaments es posen d’acord per a fer un esdeveniment com aquest, i més sent de diferents partits polítics”, remarcava.

  A més d’esta jornada a Ontinyent, les activitats vinculades al Fòrum “Empresa Activa”, va incloure una presentació el passat mes de maig a la Casa Santonja de l’Olleria; i es tancarà amb un acte de conclusions que tindrà lloc el proper dijous 30 de juny a Bocairent.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit