20/06/2024 - 23:14
Més

  Comença la substitució de les moreres en mal estat de l’Avinguda Almaig

  Els exemplars es substituïran per lledoners i llorers durant la mateixa setmana, alguns amb prop de 7 metres d’alçada

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent va a procedir a la retirada de les moreres del tram inicial de l’Avinguda Almaig, degut al seu mal estat i envelliment, per tal d’evitar que puguen arribar a ocasionar problemes de seguretat. En concret, va a procedir-se a la plantació de lledoners i llorers, alguns dels quals tenen prop de 7 metres d’alçada.

  La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, recordava que “un informe tècnic del departament de Medi Ambient ens exposava que les moreres de l’Avinguda Almaig, amb més de 30 anys, estaven ja amortitzades i presenten un estat deficient. En molts cassos ha desaparegut la fusta dura interna que aporta duresa al tronc, resultant arbres poc estables, i amb potencial per arribar a ser perillosos especialment en episodis de forts vents. Els nous arbres es col·locaran esta mateixa setmana i són lledoners i llorers, destacant que van a ser exemplars grans i ben formats, alguns de fins a 7 metres d’alçada”.

  Les restes de les moreres retirades seran trossejades i dipositades a la zona d’estacionament de la piscina coberta, per a la seua lliure disposició per part de la ciutadania per al seu aprofitament.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -