21/06/2024 - 0:09
Més

  Clúster Tèxtil Sanitari d’Ontinyent promou una expedició de 10 empreses a la fira Mèdica de Düsseldorf

  Altres notícies

  El Cluster Tèxtil Sanitari d’Ontinyent promou una expedició de 10 empreses a la Fira “Medica” de Düsseldorf (Alemanya), una de les fires de major volum mundial en l’ambit de tecnologia mèdica, que tindrà lloc als propers dies. Es tracta d’una acció que forma part del conveni d’impuls al Clúster signat per l’Ajuntament d’Ontinyent i ATEVAL, que finança de manera íntegra amb 130.000 euros el consistori ontinyentí, al marc del qual s’inclouen tant aquest viarge com altres accions que venen tenint lloc a la ciutat, entre les quals esta mateixa setmana havia una jornada formativa.

  L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el Regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, el President d’ATEVAL, José Serna, i membres de l’equip tècnic d’ATEVAL acompanyaran a les empreses en aquesta cita qur tindrà lloc des del proper dilluns a la ciutat alemanya, on romandran durant dos dies. L’objectiu de la visita és realitzar una prospecció al mercat i aconseguir contactes perquè el sector es puga continuar desenvolupant, estant previstes diferents reunions durant l’estada, entre les quals hi ha una amb els organitzadors, així com una visita guiada a la fira, on participen expositors de més de 50 països, i on es mostren les principals innovacions vinculades a l’atenció ambulatòria i clínica.

  Pablo Úbeda destacava l’interès de l’impuls que s’està donant al Clúster “no sols per allò que ens afecta més de prop pel que fa al manteniment i creació de llocs de treball i l’augment de la competitivitat de les nostres empreses, sinò també per reduir la dependència de tercers països davant situacions com que hem viscut i encara estem vivint amb la pandèmia de la covid-19, que ha posat en evidència la necessitat de comptar amb determinats sectors estratègics com aquest”, manifestava. Entre les empreses del Clúster participants no hi ha sols de producció tèxtil sinó també de construcció de maquinària per al sector. En concret, les empreses participants seran Casa Mediterranea 1967, Cotoblau, Inaltech, Megapunt, Milarosa, MLS Textiles 1992, NV Evolutia, Textils Mora, Vayoil Textil i Visdeltex.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -