Aprovades les primeres 29 sol·licituds del “Pla Resistir” per import de 71.000 euros

0

L’Ajuntament d’Ontinyent ha resolt favorablement els 29 primers expedients d’ajudes del “Pla Resistir”, que cofinancen la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els ajuntaments per donar suport als sectors econòmics més afectats per les restriccions anticovid. Aquesta resolució favorable suposarà el pagament de 71.301’59 euros als beneficiaris i beneficiàries, continuant tramitant-se la resta dels expedients de les 229 sol·licituds presentades.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que des del seu departament “s’ha constatat que les mancances en la documentació presentada pels sol·licitants està motivant la reclamació de requeriments en al voltant del 60% dels expedients. Ja vam advertir de la importància de presentar la documentació de forma completa i sense errades, i ara cal demanar als i les sol·licitants que atenguen el més ràpidament estos requeriments per per poder passar a ser beneficiaris”, manifestava.

Cal recordar que entre les diverses qüestions afegides des de l’Ajuntament a les bases plantejades per la Generalitat Valenciana, es trobava la possibilitat de fer resolucions parcials a mesura que es comprove la documentació, de manera que a mesura que s’adjudiquen les ajudes es podran anar pagant sense haver d’esperar a què acabe el procés.

Publicitat