16/04/2024 - 18:36
Més

    2000 usuaris al servei on-line d’administració electrònica d’Ontinyent

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent ha facilitat més de 7000 gestions online durant els últims 12 mesos amb el servei “La meua carpeta”, que permet obtenir certificats i volants d’empadronament o gestionar rebuts des de dispositius connectats a internet. Es tracta d’un servei al qual s’han donat d’alta ja 1848 empreses i particulars de la ciutat, que en aquest periode han obtingut 2360 certificats i volants online, han realitzat el pagament online de prop de 1000 rebuts i la impresió o descàrrega d’altres 4000. El servei està integrat al pla “OntinyentGO” de potenciació de l’ús de les noves tecnologies entre la ciutadania, del que formen part altres aplicacions municipals com la Seu Electrònica o la passarel·la de pagaments.

    La regidora d’Innovació, Rebeca Torró, i el regidor de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, coincidien en destacar “l’avanç continuat que estem registrant en l’apliació i aprofitament dels serveis que ofereix l’Ajuntament per potenciar l’ús de les noves tecnologies. L’administració electrónica ha vingut per a quedar-se, i des del Govern d’Ontinyent volem seguir treballant per aprofitar els nous recursos per facilitar la vida als ciutadans”, explicaven. Torró manifestava que amb estos serveis “permeten realitzar gestions còmodament des de sa casa les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, al mateix temps que estalviem recursos en temps i paper al consistori, tot amb l’objectiu d’assolir una administració cada volta més àgil, eficaç, propera i transparent”, destacava.
     
    Joan Sanchis recordava que els serveis de “La meua carpeta” s’articulen a l’adreça http://carpeta.ontinyent.es, accessible des de la web municipal, on es pot accedir amb certificats digitals de ACCV de la Generalitat i DNI electrònic. Des d’aquesta web es poden traure volants i certificats d’empadronament, així com gestionar tots els rebuts de l’usuari (pagaments, domiciliacions, etc). El regidor assenyalava que “així facilitem tràmits que són molt demandats pels ciutadans, com ara traure volants o certificats de padró individual o col·lectiu de manera ràpida i gratuïta, a més d’accedir a la mateixa informació que tenim a l’Ajuntament sobre els rebuts de cada veí i el seu estat”, explicava.
     
    Joan Sanchis recordava que des que es va posar en marxa el pla OntinyentGO “hem anat realitzant constants avanços en matèria d’administració electrònica, com la posada en marxa de la Seu Electrònica, el servei de consulta del cens electoral online, la consulta d’ubicació dels nínxols del cementeri des de dispositius mòbils, la passarel·la de pagaments, o ara la carpeta ciutadana. I en matèria d’impuls a l’ús de les noves tecnologies hem duplicat els punts d’accés públic gratuït per wi-fi al casc urbà i hem posat en marxa el servei Ontinyent Avisa a través de l’APP municipal”, assenyalava. Sanchis, que agraïa el treball del departament d’informàtica, avançava que des del Govern d’Ontinyent “seguirem treballant per potenciar i facilitar al màxim les relacions entre la ciutadania i l’Ajuntament a través d’internet”, manifestava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -