19/05/2024 - 23:16
Més

  Un gran llaç verd, format per escolars, crida a la Lluita Contra el Càncer des d’Albaida

  Altres notícies

  Albaida ha celebrat un acte de commemoració de la Lluita Contra el Càncer en la vespra del seu Dia Internacional que serà demà 4 de febrer. Amb aquest objectiu s’ha donat cita a la Junta Local del Càncer, alumnat i professorat d’infantil i primària, així com societat civil per a formar un gran llaç verd a les portes de l’Ajuntament. Una acció molt emotiva de cara a donar suport a les persones afectades i les seues famílies, donat que les xiquetes i xiquets d’Albaida han preparat missatges de suport, així com un crit cap al futur i la investigació. A més, des de l’Ajuntament d’Albaida s’ha decidit que el Palau dels Milà i Aragó estiga il·luminat cada nit d’aquesta setmana també del color de l’esperança en homenatge a la lluita contra el càncer.

  L’alcalde d’Albaida, Alejandro Quilis, ha donat les gràcies a la Junta Local del Càncer “per tot el que fan cada dia des de la nostra ciutat per a guanyar-li la cursa a aquesta malaltia i conscienciar de la necessitat d’estar totes i tots pendents, fer-nos les revisions i lluitar amb el millor dels somriures, així com ser un pilar fonamental en els moments més durs”. Per la seua banda, la regidora d’Atenció a les Persones, M. Àngels Salom, ha volgut manifestar “el compromís de tota la societat per a encaminar un futur més conscient de la importància de la investigació i l’acompanyament de les persones amb càncer”.

  Des de l’associació ha parlat la seua presidenta, Montse Papaseit, per recordar la importància de l’autoexploració i revisió periòdiques, perquè totes les persones poden patir aquesta malaltia sense importància del gènere o edat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -