29/05/2023 - 1:29
Més
  IniciVall d'AlbaidaAlbaidaUn gran llaç verd, format per escolars, crida a la Lluita Contra...

  Un gran llaç verd, format per escolars, crida a la Lluita Contra el Càncer des d’Albaida

  Albaida ha celebrat un acte de commemoració de la Lluita Contra el Càncer en la vespra del seu Dia Internacional que serà demà 4 de febrer. Amb aquest objectiu s’ha donat cita a la Junta Local del Càncer, alumnat i professorat d’infantil i primària, així com societat civil per a formar un gran llaç verd a les portes de l’Ajuntament. Una acció molt emotiva de cara a donar suport a les persones afectades i les seues famílies, donat que les xiquetes i xiquets d’Albaida han preparat missatges de suport, així com un crit cap al futur i la investigació. A més, des de l’Ajuntament d’Albaida s’ha decidit que el Palau dels Milà i Aragó estiga il·luminat cada nit d’aquesta setmana també del color de l’esperança en homenatge a la lluita contra el càncer.

  L’alcalde d’Albaida, Alejandro Quilis, ha donat les gràcies a la Junta Local del Càncer “per tot el que fan cada dia des de la nostra ciutat per a guanyar-li la cursa a aquesta malaltia i conscienciar de la necessitat d’estar totes i tots pendents, fer-nos les revisions i lluitar amb el millor dels somriures, així com ser un pilar fonamental en els moments més durs”. Per la seua banda, la regidora d’Atenció a les Persones, M. Àngels Salom, ha volgut manifestar “el compromís de tota la societat per a encaminar un futur més conscient de la importància de la investigació i l’acompanyament de les persones amb càncer”.

  Des de l’associació ha parlat la seua presidenta, Montse Papaseit, per recordar la importància de l’autoexploració i revisió periòdiques, perquè totes les persones poden patir aquesta malaltia sense importància del gènere o edat.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit