Sayo Gandia i Joan Sanchis visiten les obres de neteja forestal a la zona de Galindo

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, i el diputat provincial Joan Sanchis visitaven aquest divendres les obres de neteja forestal que està efectuant la Diputació de València a la zona recreativa de Galindo. Aquest espai, ubicat al paratge natural municipal del Pou Clar, havia registrat la caiguda de diversos pins i altres desperfectes, per a la reparació dels quals l’Ajuntament havia demanat ajuda a la corporació valenciana.

Amb la mediació del diputat Joan Sanchis, la regidora Sayo Gandia es va posar en contacte amb el diputat de Divalterra, Ramiro Rivera, qui feia les corresponents gestions perquè una volta represa l’activitat de les brigades forestals estes es desplaçaren a Ontinyent per dur a terme esta actuació. Sayo Gandia tenia paraules d’agraïment per a la Diputació i especialment per al diputat de Divalterra per una intervenció en una zona molt utilitzada per als passeigs en època estival, i on les restes forestals seran triturades in situ i reutilitzades com a abonament al mateix paratge.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es rehabilita la cúpula del Passeig de Benarrai

L’Ajuntament d’Ontinyent va a procedir a realitzar obres de rehabilitació de la cúpula del Passeig …