Ontinyent mobilitza un ampli dispositiu municipal per fer front als efectes de les pluges

0

L’Ajuntament d’Ontinyent ha mobilitzat un ampli dispositiu municipal per fer front als efectes al terme de la gota freda que ha afectat aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana. Al terme s’han acumulat més de 200 litres per metre quadrat de precipitacions i ratxes de vent que han provocat desperfectes en camins, caiguda d’arbres i despreniments en alguns edificis, sense que en cap cas s’haja registrat ferits.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i el de Seguretat, Rafa Alonso, estan treballant des d’ahir diumenge en la coordinació de les tasques que venen efectuant-se per tornar a la normalitat.

En concret, entre els camins que s’han vist afectats per solsides i despreniments estan el Camí del Carril, Camí Vell de Xàtiva, Camí de la Clariana, Camí del Raboser i Camí de la Puríssima, on en alguns casos ha estat necessària la intervenció de màquines retroexcavadores. Quant als despreniments en edificis, el registrat ahir diumenge a la Cantereria causava danys en un vehicle estacionat, mentre que altre esdevingut en el matí de hui dilluns en la placeta situada front a l’edifici de la Societat de Festers es saldava sense més danys materials que la caiguda d’elements d’una vivenda a la via. En tots dos casos, s’ha establert un perímetre de seguretat amb tanques. Així mateix, s’ha procedint al dessembossament d’arbellons i obertura de trapes en diversos llocs del casc urbà.

L’alcalde tenia paraules d’agraïment “per a l’intens treball realitzat tant per la Policia Local com els distints operaris de la Brigada d’Obres i els Bombers del Parc d’Ontinyent, que han estat i estan treballant intensament per garantir la seguretat de la ciutadania i fer tornar la normalitat el trànsit rodat i de vianants”, assenyalava el primer edil.

Publicitat