Milloren la senyalística del Paratge Natural Municipal Serra de l’Ombria-Pou Clar

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria de Medi Ambient ha procedit durant les últimes setmanes a la renovació de 76 plaques informatives corresponents als  itineraris excursionístics del paratge natural municipal (PNM) Serra de l’Ombria – Pou Clar. En concret, s’ha actualitzat la senyalística als itineraris del Torrater; del barranc dels Tarongers- Alt del Castellar; Fon de Morera- Senda dels Enginyers; Fuset-Gamellons. 

La regidora de Medi Ambient, Patricia Folgueras, destacava que “estos quatre itineraris es van habilitar fa 10 anys i, per tant, la senyalització que els acompanyava havia patit les conseqüències del pas del temps. Calia renovar les plaques informatives per tal de facilitar la ruta als excursionistes que venen a Ontinyent a gaudir de la bellesa del nostre paratge”, manifestava. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …