21/04/2024 - 15:38
Més

  Medi Ambient tala un xop sec de 15 metres en risc de caiguda al Pou Clar

  Altres notícies

  El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent ha coordinat l’operació de tala d’un xop de grans dimensions que es trobava sec i mort al paratge del Pou Clar, amb risc de caiguda sobre la zona transitable adjacent al conegut com a “Pou Fosc”. Les complexes característiques de la zona han motivat l’utilització d’un sistema poc habitual en aquest tipus d’operacions, ja que per la imposibilitat d’emprar-se una grua i pel risc per als operaris que comportava l’escalada, s’ha emprat una tirolina per talar l’arbre des de la part superior.

  La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, ha explicat que “es tractava d’un exemplar de al voltant de 15 metres totalment mort, que es trobava inclinat i amb perill que en un futur poguera caure sobre la zona per la qual pasen persones per creuar el paratge. Les característiques del lloc on es trobava el xop i la posició del mateix eren prou complexes per a una tala pels sistemes habituals, així que allò més segur era utilitzar aquest sistema”, assenyalava. Gandia destacava la professionalitat i experiència de l’empresa que ha dut a terme els treballs que han permés la retirada de l’arbre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -