Albaida comptarà amb un nou ecoparc per a 2018, s’aprova la reforma de l’ecoparc d’Ontinyent i Castelló de Rugat cedeixe el seu al COR

0

El Consorci de Residus no s’atura. Ahir va celebrar a la seua seu una Comissió de Govern amb vint-i-un punts a tractar en relació a la gestió dels residus de les seues cinc comarques.

Entre els temes que es van aprovar es troba la cessió de dos nous ecoparcs, en concret els de Castelló de Rugat i Montesa, en els que es farà una inversió de 110.110 i 111.320 euros respectivament, així com el projecte de reforma de l’ecoparc d’Ontinyent, en el que s’invertiran 372.680 euros.

D’altra banda també es van aprovar el projecte de construcció d’un nou ecoparc, en aquest cas a la localitat d’Albaida, en el que la inversió ascendirà fins als 935.330 euros. D’aquesta manera, el Consorci de Residus compta ja amb 19 ecoparcs fixes, xifra que augmentarà fins als 25 abans de que acabe l’any 2018.

A més a més, també es va dur a terme la liquidació del pressupost del passat exercici, que el Consorci de Residus ha tancat amb un superàvit de 460.000 euros.

Publicitat