25/09/2022 - 23:25
IniciGeneralUn taller sobre protecció de la marca empresarial obri la nova temporada...

Un taller sobre protecció de la marca empresarial obri la nova temporada del “Soterrani de les Idees”

Un taller sobre protecció de la marca empresarial obrirà aquest divendres la nova temporada d’activitats per dinamitzar el “Soterrani de les Idees” l’espai de formació i treball en comú (“coworking”) creat per l’Ajuntament d’Ontinyent per fomentar l’emprendedurisme a la ciutat. Es tracta de tallers formatius organitzats per l’Associació d’Emprenedors Rurals-AER, encarregada de dinamitzar aquest espai, que en esta ocasió tindrà per títol “Protegeix el teu negoci i la teua marca” i anirà a càrrec de Vicent Febrer, consultor tecnològic especialitzat en temes de protecció de dades, legislació a internet i botigues online, marques i dominis.

El Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que “van a ser tallers i xerrades útils i interessants, amb les noves tecnologies com les principals protagonistes. Volem seguir organitzant activitats per potenciar l’aprofitament d’aquest espai creat per l’Ajuntament d’Ontinyent amb l’objectiu de fomentar l’emprendedurisme a la ciutat”, assenyalava.

Al taller d’esta setmana, Vicent Febrer donarà detalls sobre els drets a protegir la marca, el seu enregistrament o els conflictes de competència per utilitzar una marca, entre altres coses. La xerrada començarà a les 19:30 hores de divendres 2 d’octubre i és totalment gratuïta, sent necessària la inscripció prèvia a l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a l’edifici CREC, o a l’email coworking.sodi@gmail.com

Després d’aquesta activitat, la propera serà la xerrada “Com fer de l’alimentació equilibrada i la tradició un model de negoci” a càrrec de la dietista-nutricionista col·legiada Maria Pellicer (16 d’octubre, 19:30 hores); “5 passos per analitzar la teua idea de negoci a internet”, a càrrec del consultor de negocis Quique Mora (6 de novembre, 19:30 hores); i tancarà la programació del trimestre “Avantatges de treballar en un coworking”, a càrrec de responsables d’altres espais coworkings valencians (divendres 4 de desembre, 12:00 hores).

Redacció TVdigitalOntinyent
Redacció TVdigitalOntinyent//www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents