Un taller sobre protecció de la marca empresarial obrirà aquest divendres la nova temporada d’activitats per dinamitzar el “Soterrani de les Idees” l’espai de formació i treball en comú (“coworking”) creat per l’Ajuntament d’Ontinyent per fomentar l’emprendedurisme a la ciutat. Es tracta de tallers formatius organitzats per l’Associació d’Emprenedors Rurals-AER, encarregada de dinamitzar aquest espai, que en esta ocasió tindrà per títol “Protegeix el teu negoci i la teua marca” i anirà a càrrec de Vicent Febrer, consultor tecnològic especialitzat en temes de protecció de dades, legislació a internet i botigues online, marques i dominis.

El Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que “van a ser tallers i xerrades útils i interessants, amb les noves tecnologies com les principals protagonistes. Volem seguir organitzant activitats per potenciar l’aprofitament d’aquest espai creat per l’Ajuntament d’Ontinyent amb l’objectiu de fomentar l’emprendedurisme a la ciutat”, assenyalava.

Al taller d’esta setmana, Vicent Febrer donarà detalls sobre els drets a protegir la marca, el seu enregistrament o els conflictes de competència per utilitzar una marca, entre altres coses. La xerrada començarà a les 19:30 hores de divendres 2 d’octubre i és totalment gratuïta, sent necessària la inscripció prèvia a l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a l’edifici CREC, o a l’email coworking.sodi@gmail.com

Després d’aquesta activitat, la propera serà la xerrada “Com fer de l’alimentació equilibrada i la tradició un model de negoci” a càrrec de la dietista-nutricionista col·legiada Maria Pellicer (16 d’octubre, 19:30 hores); “5 passos per analitzar la teua idea de negoci a internet”, a càrrec del consultor de negocis Quique Mora (6 de novembre, 19:30 hores); i tancarà la programació del trimestre “Avantatges de treballar en un coworking”, a càrrec de responsables d’altres espais coworkings valencians (divendres 4 de desembre, 12:00 hores).