12/04/2024 - 14:25
Més

  Un centener de pelegrins es congregaren el diumenge per inaugurar el tram agullentí del Camí de Santiago

  Altres notícies

  Un centenar de pelegrins entre veïns d’Agullent i excursionistes de Xàbia i Pego es van congregar aquest diumenge 8 de novembre per a inaugurar el tram agullentí de la ruta Camí de l’Alba-Camí de Santiago, promogut per una associació de la Marina Alta. Els excursionistes van eixir de la Casa Clau d’Albaida, van parar a esmorzar a la Font Maciana d’Agullent, on es va realitzar la benedicció del nou tram de camí, i continuaren fins al cementeri d’Ontinyent. Des d’allí amb autobús es van traslladar fins l’ermita de Sant Vicent Ferrer d’Agullent on es va celebrar un dinar de germanor.

  Ana Watt, promotora de l’associació Xàbia-Camino de Santiago, ha agraït l’atenció rebuda per part de l’Ajuntament d’Agullent no només pel que fa a l’organització de l’acte del diumenge, sinó també per les tasques prèvies d’implementació del tram del camí. Em aquest sentit des de l’Ajuntament d’Agullent es vol agrair a l’excursionista agullentí, José Torres, el seu treball desinteressat en la senyalització del tram local d’aquesta ruta. Un trajecte que des de la costa alcantina, i tot passant per Agullent, connecta amb Almansa, des d’on s’agafa la “Ruta de la Llana” i des d’aquesta al “Camí Francés” que porta fins a Santiago.

  A més de nombrosos veïns i veïnes d’Agullent a la ruta hi participà l’alcalde de Benissoda, J.Miguel Lluch, el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Agullent, Josep V. Espí i l’alcalde d’Agullent, Jesús Pla, qui destacà la importància que aquesta ruta passe per Agullent i per l’ermita de Sant Vicent Ferrer, on els pelegrins poden segellar les seues credencials i recuperar forces, bé menjant un bon àpat casolà o bé pernoctant.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -