12/04/2024 - 13:51
Més

  Teresa Mollá presenta el seu llibre “Pensamientos, Reflexiones, Rabias y Protestas”

  Altres notícies

  La Casa de Cultura d’Ontinyent, nº26 del Carrer Maians, acollirà demà divendres la presentació del llibre “Pensamientos, Reflexiones, Rabias y Protestas” de l’experta en temes d’igualtat Teresa Mollá. Es tracta d’un llibre recopilatori d’articles i assaigs sobre diversos temes amb mirada feminista i de perspectiva de gènere, alguns publicats en diversos mitjans, alguns de nova creació. L’autora té una trajectòria contrastada en el món de la formació i comunicació feminista i de coeducació.

  “Pensamientos, Reflexiones, Rabias y Protestas” recopila en les seues 280 pàgines més de 130 articles, agrupats en 11 categories temàtiques com “Comunicació”, “Igualtat”, Les Cròniques del viatge que l’autora va fer a Palestina, “Política” o Violència contra les dones.

  Tere Mollá es des de fa més de 8 anys formadora en temes d’igualtat de drets i oportunitats entre dones i homes, en prevenció de violència de gènere i Coeducació. A la seua vessant com a comunicadora Manté el blog Mujeres sabias y brujas(http://teresamolla.wordpress.com) on bolca pràcticament tot el que escriu, a més de tenir columna pròpia en diverses agències de notícies com CIMAC (Mèxic) i La Independent (Catalunya).

  va ser directora i promotora del programa de ràdio “Persones Diverses” entre 2008 i 2011 i col·labora assíduament amb la revista digital E-mujeres.net on també té blog propi, Amecopress.net (Madrid), Mujeresenred.net i de forma habitual o puntual amb altres mitjans de comunicació de l’Estat Espanyol com d’altres llocs de món, especialment Amèrica Llatina.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -