Sanitat mantindrà durant el mesos d’estiu les consultes d’oncologia de l’hospital d’Ontinyent

0

La Conselleria de Sanitat ha confirmat hui que durant els mesos d’estiu es mantindran finalment les consultes d’oncologia a l’Hospital General d’Ontinyent. Tot i que el nombre de pacients a atendre es redueix notablement sobretot el mes d’agost, la conselleria considera que no hi ha motius per suspendre el servei.

Dies enrere s’havia informat per part dels facultatius que les consultes anaven a ajornar-se fins setembre, degut a què segons les dades oferides pels oncòlegs el nombre de cites programades era baix. Així i tot, la direcció de l’hospital d’Ontinyent ha confirmat hui que les consultes es mantindran, i s’ha afegit que la proposta realitzada pels facultatius estava encara per analitzar per la direcció del centre hospitalari. La decisió definitiva ha estat la de continuar atenent els malalts programats sense cap tipus de canvi i amb la finalitat de no causar-los cap trastorn, han explicat des de la direcció del centre.

Des de l’Ajuntament s’ha valorat molt positivament el manteniment del servei d’oncologia a l’hospital als mesos d’estiu, però també s’ha demanat a la conselleria que la manca de pediatres per substituir les vacances no afecte a la qualitat del servei que ve prestant-se. Cal recordar que Sanitat no ha trobat a les borses de treball pediatres per tal de cobrir les baixes per enfermetat o per vacances, la qual cosa ha afectat al servei de pediatria, que durant el mes d’agost veurà dificultada l’atenció als més menuts. Tot i això, per part de la direcció de l’hospital s’ha informat que es mantenen el servei d’atenció ginecològica durant les 24 hores, els controls de monitors programats i la urgència obstrètica i ginecològica. També s’ha reforçat el servei d’urgències amb un facultatiu més per atendre els pacients pedriàtics que acudisquen a este servei.

Publicitat