Rebeca Torró nova secretaria autonòmica d’Economia sostenible, sectors productius, comerç i consum

La secretària general de l’agrupació d’Ontinyent del PSPV-PSOE, Rebeca Torró, ha sigut nomenada hui pel Consell com Secretària Autonòmica d’Economia sostenible, sectors productius, comerç i consum.

La secretària general dels socialistes d’Ontinyent passa a desenvolupar una responsabilitat d’àmbit autonòmic com a número dos d’una conselleria d’especial rellevància per al Govern valencià.

Els socialistes d’Ontinyent estan convençuts que el nomenament de Torró comportarà també una millora en el desenvolupament de la nostra ciutat, la Vall d’Albaida i les comarques centrals.

Des de l’agrupació socialista d’Ontinyent han d’expressar la seua satisfacció per la confiança que el President de la Generalitat, Ximo Puig, ha demostrat en Rebeca Torró per assumir un càrrec d’aquesta importància.

Durant la seua trajectòria, Rebeca Torró ha ocupat diversos càrrecs en l’administració local, provincial i autonòmica. Torró ha sigut regidora i tinent d’alcalde d’Ontinyent (Territori i innovació), Directora General d’Habitatge de la Generalitat i actualment era la Vicepresidenta segona de la Diputació de València i responsable de l’àrea d’Hisenda.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …