Programa: el món editorial a debat

I arriba la tercera de les jornades del cicle “LA VALL D’ALBAIDA: DES DE SANCHIS GUARNER I ENRIC VALOR A L’EDICIÓ ACTUAL DE LLIBRES“. Aquesta la dediquem a analitzar l’estat actual del món editorial, immers en un procés de canvis veloços i de necessitat d’adaptació urgent.

La cita: dissabte 26 de novembre al Centre Cultural de la Caixa d’Estalvis d’Ontinyent (carrer Gomis, núm. 3 d’Ontinyent).

Programa:

  • 10.00 h: Presentació de la Jornada
  • 10.15 -11.15 h: Conferència de Jesús Figuerola Lamata, president de l’Associació d’Editors del País Valencià. L’EDICIÓ DE LLIBRES AL PAÍS VALENCIÀ.
  • 11.30 – 12.30 h: Taula Redona, L’ESTAT DE L’EDICIÓ DE LLIBRES ALS DIFERENTS ÀMBITS. PREVISIONS DE FUTUR. Intervindran: Marc Gomar, periodista; Oriol Izquierdo, Director de la Institució de les Lletres Catalanes, Vicent Berenguer, escriptor, i Lluís Miquel Pèrez, editor. Modera: Josep Albinyana.
  • 12.45 – 13.45 h: Taula Redona, L’EDICIÓ EN PAPER I DIGITAL A LA VALL D’ALBAIDA. Intervindran: Àngel Company, escriptor, traductor i autoeditor; Abel Soler, historiador; Ximo Soler, llibreter; Emili Juan, bibliotecari. Modera: Josep Sanchis.
  • En acabar les intervencions dels convidats, es deixarà un temps per al debat.
  • A les 14.00 h hi haurà un dinar. Aquells que s’hi vulguen quedar a dinar per 12 euros, ho haurien de comunicar al telèfon 670965692 un dia abans com a mínim, el 25 de novembre.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …