Ontinyent torna a oferir gratuïtament el programa formatiu de Millora Empresarial valorat en 6.000 euros per alumne

0

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent impulsarà durant els mesos de setembre, octubre i novembre el programa Millora Empresarial dedicat a la formació d’empresaris que vulguen consolidar el seu negoci i emprendedors-1d’emprenedors que tinguen una idea clara per a un negoci. El curs, que se celebra a Ontinyent per segon any consecutiu, consta d’una part teòrica i d’una part pràctica que inclou una consultoria individual, amb assessorament personalitzat.

Aquesta oferta formativa s’ofereix gratuïtament a través de la Cambra de Comerç de València, qui imparteix la formació amb el finançament de la Generalitat Valenciana, “i que com a oferta privada tindria un cost de al voltant de 6.000 euros per a cada alumne”, segons explicava la Directora de l’Escola de Negocis Lluís Vives de la Cambra de Comerç de València, Isabel Galbis. El programa s’ha pogut dur a terme a Ontinyent “gràcies a l’empeny de l’Alcalde Jorge Rodríguez, ja que hem tingut moltes peticions de molts altres municipis i el seu interès ha estat clau”, destacava Galbis. La Directora de l’Escola de Negocis Lluís Vives avançava en l’acte de presentació del programa el seu compromís amb el primer edil ontinyentí per a fer les gestions que permeten dur nous tallers gratuïts a la ciutat en el futur.

Jorge Rodríguez, qui agraïa al seu torn la predisposició de la Directora a dur a Ontinyent un programa que permet als empresaris i emprenedors locals accedir a una formació que sols tindrien d’altra manera al seu abast anant a altres localitats, un programa que dóna una atenció molt personalitzada, “que esperem que millore les expectatives dels assistents, ja que si li va bé als empresaris d’Ontinyent, li va bé també a la ciutat”.

El Programa de Millora Empresarial, dirigit per Pascual Hernández, pretén donar a conèixer tècniques per a millorar la rendibilitat de les empreses, com ara elaborar un pla d’empresa, un pla estratègic i un pla de viabilitat així com l’estructura de cost de l’empresa. Té una durada de 7 setmanes, del 23 de setembre al 8 de novembre, entre les quals es troba la part grupal i la consultoria individual. A més, va tant dirigit a empresaris que vulguen consolidar el seu negoci, s’ha ampliat també a aquells emprenedors que tinguen una idea de negoci clara i necessiten ajuda per a concretar-la.

A més d’aquest curs formatiu, l’Ajuntament d’Ontinyent ha promogut ja altres 10 cursos i tallers en 2013, tots adreçats a la recerca d’ocupació i a la promoció econòmica, dels quals ja s’han beneficiat més de 200 interessats. En 2012, van ser 13 els cursos i jornades promoguts, amb 282 beneficiats.

Publicitat