Ontinyent substitueix l’equip d’impulsió d’aigua del pou dels Tarongers

0

L’empresa EGEVASA, concessionària del servei de subministrament d’aigua potable d’Ontinyent, ha procedit esta setmana a la substitució planificada de l’equip d’impulsió instal·lat en el pou Tarongers, a una profunditat d’uns 80 metres, i la inspecció amb càmera de TV de tot el sondeig.

“El regidor d’aigües, Manuel Cuesta destacava que, “un  servei com el de subministrament d’aigua potable és vital per a qualsevol municipi, i per això cal estar sempre pendent i verificar l’estat i bon funcionament de tots els elements que formen el pou i sondeig”, destacava. Estos treballs es complementen amb el seguiment continu i anàlisi de la desviació de variables com el consum energètic o cabal extret, tot per evitar qualsevol fallada del pou i planificar els treballs a realitzar per resoldre possibles avaries.

La infraestructura municipal de subministrament d’aigua potable d’Ontinyent compta amb 2 pous, denominats Torrater i Tarongers, que sumen un volum subministrat de més de 5.500 m3 al dia, i dels quals aquest equip d’impulsió s’encarrega d’extraure més de la meitat de tota l’aigua potable subministrada a la ciutat.