20/07/2024 - 23:31
Més

  Ontinyent rep 60.000 euros de Comerç pels bons resultats de les campanyes comercials

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent prop de 60.000 euros en subvencions, segons ha confirmat la Direcció General de Comerç, per dur a terme accions al mercat municipal (40.000 euros), campanyes de promoció del comerç (13.000) i per a la Fira de Tendes i Tapes (5.000). Així ho ha confirmat al regidor de Comerç Joan Sanchis la Directora General Silvia Ordiñaga, qui ha posat de relleu que estes inversions s’atorgen pels bons resultats assolits en les accions dutes a terme estos anys, ja que “s’inverteix per resultats”.

  La principal ajuda serà la destinada al Mercat Municipal, on l’actuació a emprendre inclou la instal·lació de portes automàtiques per millorar el rendiment energètic dels aparells de climatització; la dotació d’un sistema de megafonia i fil musical per informar als clients de les ofertes i ambientar el mercat; i instal·lar un sistema d’alarma per millorar la seguretat de les instal·lacions.

  Joan Sanchis ha valorat molt positivament l’anunci, que ha definit com “un reconeixement a la tasca que fem al Govern d’Ontinyent en coordinació amb els comerciants per afavorir un sector vital per al futur de la ciutat, i fer d’aquesta un pol d’atracció per a les localitats veïnes”, destacava.

  En aquest sentit, el regidor recordava campanyes d’animació i promoció comercial realitzades a la ciutat com “Junts fem mercat”, “Fira de tendes al carrer”, “Fira de tapes i rock” o “Dissabtes divertits”, “Ontinyent al Carrer” o “Consumeix Ontinyent” entre d’altres. Sanchis incidia en què “comprar i consumir a la ciutat genera activitat econòmica i llocs de treball, que és el principal objectiu d’aquest govern, i per això comptar amb més fons per seguir organitzant accions en esta línia és una molt bona noticia”, destacava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -