28/11/2023 - 14:55
Més

  Ontinyent proposa dues rutes gratuïtes per al Dia Mundial del Turisme

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent commemorarà aquest diumenge el Dia Mundial del Turisme amb l’organització de dues rutes gratuïtes pel riu Clariano i els refugis de la Guerra Civil, guiades per les empreses locals Sinergies Serveis Culturals i En Ruta, i finançades per la Regidoria de Turisme.

  La ruta pel Riu Clariano començarà a les 10:00 hores des del Pont Vell, sent un itinerari senderista que mostrarà no sols els recursos naturals i paisatgístics, sinó també els d’interés etnogràfic i arquitectònic. Pel que fa a la ruta dels Refugis a Ontinyent, començarà a les 10:30 des del col·legi de La Concepció, i consistirà en un recorregut històric per tal de conèixer com es va viure la Guerra Civil a Ontinyent i els refugis antiaeris que s’hi van construir durant el conflicte.

  Ambdues finalitzaran al Palau de la Vila on s’oferirà una degustació d’embotits locals i vins de les bodegues Ontinium. Els interessats poden apuntar-se i ampliar la informació a la Tourist info d’Ontinyent, al telèfon 962916090. El regidor de Turisme, Pablo Úbeda, animava als veïns tant de la ciutat com de la comarca i localitats veïnes “a participar d’aquesta iniciativa i descobrir alguns dels molts atractius amb que compta la ciutat”.

  Pablo Úbeda recordava que el Secretari General de la Organització Mundial del Turisme (OMT), Taleb Rifai, proposava per al Dia Mundial del Turisme d’enguany el lema de “Turisme per a tots” i feia una crida a fer accessible els espais turístics per al 15% de la població mundial que viu amb algun tipus de discapacitat. En aquest sentit, el regidor de turisme ontinyentí recordava que una de les dues rutes que s’ofereixen, la Ruta dels Refugis de la Guerra Civil, està adaptada a la seua realització per part de persones amb mobilitat reduïda, que podran entre altres coses accedir al Refugi del Regall amb la cadira elevadora que es va instal·lar quan es va habilitar esta instal·lació.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Sic, Sac… Contes valents” d’Almudena Francés arriba a Ontinyent organitzat per la Regidoria de Biblioteques

  El regidor de l’àrea Nico Calabuig destaca “la importància de transmetre les històries populars dels nostres majors als xiquets i xiquetes”
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -