Ontinyent intensifica el pla de neteja viària estival davant la falta de pluges

1

La Regidoria de Neteja d’Ontinyent juntament amb l’empresa responsable de la neteja viària, UTE-Urbacisa, porten a terme durant els mesos de estiu un pla de neteja intensiu dels carrers per a millorar la higiene i la imatge de tota la ciutat. Des del mes de juny fins al mes de setembre, els carrers s’estan netejant una vegada al mes, però aquest Juliol i Agost, a més, es realitza una doble neteja intensiva, més profunda que la ordinària a causa de la sequera que pateix la nostra zona, de la qual el veïnat afectat és coneixedor 48h abans de la seua efectuació.

Perquè la neteja siga efectiva, els veïns i veïnes deuen retirar els seus vehicles de la via pública. És per això que el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, a banda d’agrair la col·laboració ciutadana, demana “comprensió i col·laboració amb una actuació que és necessària, ja que si no es retiren els vehicles la neteja no és tan eficient”. Aquesta actuació està duent-se a terme a primera hora del matí, d’aquest forma s’eviten molèsties tant a la circulació vial com a la de vianants.

A més, Cuesta destacava que fins el carrer més curt entrarà en aquest pla, en el que participen tant el servei de recollida de residus de contenidors com la Policia Local, i que inclou una hidronetejadora a pressió i un camió cisterna preparat amb una solució desinfectant, que elimina les bactèries sense perjudicar als veïns. Tot amb un objectiu al qual incidia el regidor: “volem mantenir un Ontinyent el més net possible tant per als veïns i veïnes com per als visitants que rebem estes dates”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Comments are closed.