Ontinyent inaugura la millora de l’accés a l’IES l’Estació votada pels ciutadans a “Ontinyent Participa”

0

L’Alcalde, Jorge Rodríguez i el Regidor de Sostenibilitat, Fran Quesada, participaven el passat divendres en l’acte multitudinari d’inauguració de les millores realitzades en els accessos per a vianants i per a bicicletes, emmarcades en el projecte “Camins Escolars Segurs”. En l’acte, en què participaven un gran nombre d’alumnes, es va realitzar un recorregut en bicicleta i a peu, que arrancava en el Col·legi Lluís Vives, via Col·legi Carmelo Ripoll, fins arribar a l’IES l’Estació.

El projecte d’inversió “Camins escolars segurs” va ser el projecte més votat pels ciutadans en El Procés de Priorització de Projectes d’Ontinyent “Ontinyent Participa”. Inclòs en el projecte educatiu Ontinyent + Verd + Viu, “Camins Escolars Segurs” ha estat distingit amb el Premi Ciutat Sostenible, que concedeixen el Ministeri de Medi Ambient i la Fundació Fòrum Ambiental amb el patrocini d’Ecoembes, i que reconeix el treball realitzat a Ontinyent en matèria d’Educació Ambiental.

Aquesta inauguració, emmarcada dins de les activitats de final de trimestre de l’IES l’Estació, va tenir la seua continuació en el saló d’actes del centre, on el Regidor Fran Quesada va fer lliurament d’un escrit de reconeixement a l’IES l’Estació per llançar aquest important projecte ambiental i educatiu. Durant aquest mateix acte, l’alumna de segon de batxillerat, Isabel Marco, va ser distingida amb un guardó especial per ser l’autora del millor disseny de la imatge icònica d’aquest projecte “Camins Segurs”; disseny que ja pot veure’s en les fites i distints indicadors que marquen el trajecte cap a l’IES l’Estació per a caminants i per a ciclistes.