10/12/2023 - 5:22
Més

  Ontinyent estudia posar una rotonda a l’Avinguda de Torrefiel

  Altres notícies

  Els tècnics municipals i la policia local estudiaran els efectes de l’actuació en hores punta

  La Regidoria de Policia Local de l’Ajuntament d’Ontinyent estudiarà demà divendres els efectes que tindria en el trànsit de la ciutat la creació d’una nova rotonda en l’Avinguda de Torrefiel, en l’encreuament d’aquesta via amb l’Avinguda del Llombo, front la caserna de la Guàrdia Civil. Tal com ha explicat el regidor de l’àrea, José Mª Hoyos, “el que farem aquest divendres és delimitar la rotonda amb cons, per tal de comprovar l’efecte que tindria la rotonda i si la seua col·locació definitiva dotaria o no de més fluïdesa al trànsit en aquesta via, ja que una rotonda ens permetria eliminar les molèsties que provoquen els semàfors”, assenyala el regidor.

  La realització de la prova, que ha estat comunicada a l’Associació Veïnal del Llombo, es durà a terme a partir de les 12:00 del migdia, en ser considerada aquesta una de les hores punta amb major afluència de vehicles per la zona. La prova estarà supervisada, a més de pel regidor de Policia, pel responsable de la ponència d’Obres, Manuel Cuesta, així com agents de la Policia Local i diversos tècnics municipals.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -