29/11/2023 - 9:22
Més

  Ontinyent estrena els nous vestidors del poliesportiu demandats per la ciutadania

  Altres notícies

  La temporada de bany a la piscina del poliesportiu d’Ontinyent començarà demà amb una important novetat: l’estrena dels nous vestidors masculins, una de les obres més votades per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa”, que havien vist executada la part corresponent als vestidors femenins amb fons d’aquest programa, però on restava actuar a una zona que estava sense canvis des de feia més de 35 anys.

  Ara, amb una subvenció de 220.000 euros del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València, s’ha pogut executar una important reforma que a més ha inclòs com a millores d’obra per part de l’empresa constructora la pavimentació de 700m2 d’accessos a les pistes superiors del poliesportiu.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat la importància de les millores que s’estan executant al poliesportiu, a les que en els propers mesos s’afegiran la renovació de la pista d’atletisme i de la gespa artificial dels camps de futbol, totalitzant més de 800.000 euros invertits en infrastructures esportives en poc més d’un any de legislatura: “l’aposta per fer de la nostra una ciutat esportiva no es pot quedar en paraules, sinó que hem de fer actuacions com les d’estos vestidors que, a més a més, ratifiquen que allò que demanda la ciutadania en Ontinyent Participa s’escolta i s’executa”, explicava.

  El primer edil feia un recorregut per les obres realitzades acompanyat pel regidor d’Esports, Óscar Borrell, el d’Obres, Manuel Cuesta, i responsables de l’empresa adjudicatària de l’actuació, Aglomerats Los Serranos, des d’on el cap d’obra, Armando Velarte, explicava que les obres han millorat de la distribució, l’aïllament, l’accessibilitat i la qualitat de les instal·lacions, tot augmentant el nombre de les dotacions de dutxes, vàters, lavabos, dutxes accessibles i incorporant un servei de taquilles individualitzades.

  També s’ha millorat l’aïllament tèrmic de l’espai interior amb la substitució de les carpinteries i la millora de la qualitat dels murs de tancament. Els espais s’han redistribuït fent els espais més amplis, diàfans i accessibles, amb una una major lluminositat. A més a més, s’ha millorat la qualitat de la calefacció, circuits d’aigua freda i calenta, ventilació mecànica, xarxa de sanejament i instal·lació elèctrica.

  L’empresa ha executat també, com a millores al projecte, tasques de pavimentació als accessos de les pistes superiors i s’ha habilitat una habitació sanitària-botiquí a la piscina, a més de la i la millora de la pavimentació de distintes voreres de formigó del recinte.

  El regidor d’Esports, Óscar Borrell, posava de relleu que, amb estes obres, “els usuaris i usuàries del poliesportiu començaran la temporada estival en millors condicions, i tots podrem gaudir d’un ambient més amable i agradable que podrem descobrir en algunes de les cites esportives que tenim per davant, com les 24 hores esportives o el campionat d’Espanya de Jiu-Jitsu”, avançava.

  Respecte de l’inici de la temporada de bany a la piscina, el regidor destacava que es mantenen els horaris de l’any passat (de dilluns a divendres de 10:00 a 21:00 hores, dissabtes i diumenges de 10:00 a 20:00 hores), amb la novetat respecte als preus d’un nou abonament del 50% de descompte per als grups organitzats de més de 15 assistents.

  Pel demés, es congelen els preus: majors de 18 anys 3’5 euros, menors a 2 euros; abonament per a majors 42’5 euros, per a menors 15 euros i per a jubilats o persones amb diversitat funcional 20 euros; amb bons de 10 entrades a 30 euros per a majors i a 12 euros per a menors). Les famílies nombroses a partir del tercer fill no paguen abonaments, sent a partir del segon al cas de les monoparentals.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -