13/07/2024 - 10:59
Més

  Ontinyent consolida les seues escoles d’estiu com a generadores d’oci i ocupació juvenil

  Altres notícies

  Ontinyent ha finalitzat amb èxit les seues escoles d’estiu per a xiquets i joves, amb dos programes que se consoliden com a generadors d’oci i ocupació juvenil:  “Escorcolla’m la testa” per a infants de 3 a 12 anys, i “Activa’t per a adolescents de 12 a 16, han aconseguit moure a al voltant de 200 dels ciutadans més joves al temps que oferir oportunitats laborals a joves monitors, amb programacions d’oci i temps lliure organitzades pel Consell Local de la Joventut amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent.

  El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha destacat que la bona acollida dispensada als programes “demostra que els més joves volen i necessiten programes d’educació paral·lela al període estiuenc, amb unes activitats que a més ajuden a donar-li vida als barris durant el període estival” recalcava.

  El president del CLJO, Natxo Mollà, incidia en què “es tracta d’un treball realitzat per persones qualificades al terreny de l’educació de temps lliure del que estem molt orgullosos perquè han aconseguit els seus objectius: ajudar als xiquets i xiquetes a adquirir valors de respecte al medi ambient i expressió d’emocions i sentiments a ‘Escorcolla’m la testa’; i fomentar l’associacionisme juvenil i la participació ciutadana a Activa’t’ entre els adolescents”, destacava.

  Óscar Borrell posava de relleu la importància de comptar amb accions generadores d’oci de qualitat per als menors i també d’ocupació juvenil, i recordava que “durant els mesos d’estiu són molts els veïns i veïnes d’Ontinyent que canvien la residència habitual per una altra al camp, deixant els carrers buits i sense vida. Amb les escoles d’estiu aconseguim donar-li més moviment als barris però també al conjunt de la ciutat”, apuntava.

  Cal recordar que al programa “Activa’t” els joves realitzen excursions i visites a diferents punts d’Ontinyent on descobreixen tot allò que la ciutat els pot oferir per al seu oci. A més a més, Katty Ushiña, regidora de Joventut, afegia que amb les escoles d’estiu “aconseguim mantenir les instal·lacions educatives en moviment; aules i espais dels centres plens de xiquets i xiquestes, és a dir, plens de vida i utilitzats d’una forma eficient”, emfatitzava la regidora.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -