11/12/2023 - 16:42
Més

  Nou servei gratuït d’assessorament jurídic al Consell Local de la Joventut d’Ontinyent

  Altres notícies

  Els i les joves d’Ontinyent van a comptar per primera volta amb un servei d’assessorament legal gratuït, que oferirà la firma AF Advocats a través del Consell Local de la Joventut (CLJO) de la ciutat. El servei, que era presentat aquest matí en roda de premsa, s’afegeix així als altres amb que ja es comptava al CLJO, com són el d’assessorament d’estudis, psicosexual i asesoramiento juridico-1d’informació juvenil.

  “És una iniciativa per als joves i que vé de la mà d’una empresa jove”, explicava el Regidor de Joventut, Pepe Pla, qui agraïa la iniciativa de l’advocat Antonio Ferrero, que prestarà el servei desinteressadament, avançant que des de la regidoria i del CLJO va a iniciar-se una campanya informativa als centres educatius “per a que els nostres joves sàpien quins serveis tenen a la seua disposició al Casal Jove”, explicava.

  Antoni Ferrero destacava que la idea va sorgir durant el seu període com a estudiant, “al qual molts amics joves em plantejaven dubtes legals”. Qüestions legals i laborals derivades de situacions com la el lloguer d’un pis d’estudiants, la venda d’un ciclomotor, o els primers passos de cara a crear una empresa són algunes de les qüestions a les que Ferrero orientarà de manera gratuïta cada dimarts de 18h a 20h, prèvia cita a través del e-mail conselljoventut@gmail.com

  La técnica del CLJO, María Fuset, explicava que amb aquest nou servei, el Casal Jove compta actualment amb quatre assessoraments, dos dels quals s’oferten per part de tècnics municipals, com són l’assessorament d’estudis i els psicosexual. L’assessorament d’estudis ofereix informació als joves sobre cicles formatius, graus superiors, capacitació de llengües, accés a la universitat i altres aspectes vinculats a la formació i els estudis, dimarts i dijous de 17:30 a 20:30, mentre que l’assessorament sexual s’oferta tots els divendres de 19:00 a 20:00 hores per tractar qüestions com els mètodes anticonceptius, mètodes preventius de les malalties de transmissió sexual i educació en la pràctica sexual del jove.

  A més, el CLJO compta amb un servei d’informació juvenil que disposa d’un ampli horari d’atenció als joves. Aquest servei pretén informar, assessorar i guiar sobre aspectes de més interès per al jovent ontinyentí com ara: jornades i tallers, cursos, beques, premis i concursos, cultura, oci i temps lliure, assessorament per a la creació d’associacions juvenils, etc, podent fer-se ús d’aquest servei totes les vesprades de dilluns a divendres de 16:30h a 20:30h (excepte divendres fins les 19h) i els matins de dilluns i dimecres de 9:30h a 14h.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -