La mostra “Tecnorevolució” sobre tecnologies convergents arriba a Ontinyent

0

Els veïns i veïnes d’Ontinyent podran conéixer els avanços de les tecnologies convergents a través de la mostra “Tecnorevolució” organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Obra Social “La Caixa”. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor d’Educació, Òscar Borrell; i el director d’Àrea de Negoci d’Ontinyent de CaixaBank, Jorge Balbastre, presentaven hui aquesta exposició que estarà oberta fins al pròxim 26 de novembre en la plaça de la Concepció. El primer edil destacava el format innovador d’aquesta iniciativa “que s’emmarca perfectament dins del segell de Ciutat de la Ciència i la Innovació i que permet a Ontinyent continuar a l’avantguarda de la tecnologia i la innovació”. A més, Jorge Rodríguez, incidia en com és de positiu d’introduir aquesta inquietud per la innovació entre els més joves.

En aquest sentit, el regidor d’Educació, Òscar Borrell, declarava que “portar una exposició d’aquest volum i qualitat pedagògica és tot un encert perquè els escolars i la ciutadania en general puga apropar-se al món de la tecnologia”. El regidor explicava que en novembre se celebra el mes de les Ciutats Educadores i “Tecnorevolució” s’inclou en les activitats organitzades a tal efecte.

“Tecnorevolució” inclou diferents espais en els quals els i les visitants podran conéixer de primera mà diversos avanços tecnològics d’una manera didàctica i divertida. Des de CaixaBank, Jorge Balbastre agraïa al consistori el suport i la col·laboració a la qual sempre estan dispostos i declarava que “la mostra és una prova de què el futur ja està ací”.

L’exposició romandrà oberta de forma gratuïta fins al 26 de novembre en horari de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30h i de 16 a 21h i caps de setmana i festius de 11 a 14h i de 17 a 21h. A més, els centres escolars i col·lectius poden concertar cita prèvia al telèfon 902 906 666.

Font: Ajuntament d’Ontinyent