29/01/2023 - 7:35
Més
  IniciGeneralMiquel Àngel Múrcia serà el Secretari del Grup Compromís per Ontinyent

  Miquel Àngel Múrcia serà el Secretari del Grup Compromís per Ontinyent

  El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent ha culminat el procés de selecció de la persona que ocuparà la Secretaria del Grup al consistori municipal, essent Miquel Àngel Múrcia i Cambra la persona elegida per assessorar i coordinar les tasques dels regidors Nico Calabuig i Paloma Alberola. La candidatura de Miquel À. Múrcia va ser l’única presentada al procés de selecció efectuat pel grup.

  En paraules de Calabuig, portaveu del grup, “Miquel Àngel Múrcia és una persona molt preparada per afrontar els reptes que tenim en la legislatura que acabem d’encetar. És la millor opció possible per acompanyar-nos a la meua companya Paloma i a mi en una legislatura en la qual combinarem el treball d’oposició activa, exigent i responsable front a una majoria absoluta, amb la gestió de les regidories de Consum i Arxiu que desenvoluparem amb il·lusió i compromís defensant els interessos de la ciutadania”.

  Segons destacava la regidora Alberola, “Múrcia reuneix les qualitats necessàries per fer un bon treball de suport al grup: una gran formació acadèmica, experiència laboral, compromís polític i, a més, compta amb la plena confiança del grup municipal de Compromís. Estic convençuda que junt amb el meu company Nico i amb mi, formarà un equip ben fort per treballar per Ontinyent”.

  MIQUEL ÀNGEL MÚRCIA i CAMBRA

  Miquel Àngel Múrcia i Cambra té 37 anys. És Llicenciat en Història, Màster en Noves Perspectives Historiogràfiques, Diploma d’Estudis Avançats, Títol Superior en Composició i Doctor en Història “Cum Laude” amb una tesi sobre el compositor ontinyentí Josep Melcior Gomis. Ha treballat des de jove en diverses feines, però la seua passió l’ha desenvolupada treballant com a professor de Música i Arts escèniques als Conservatoris de València, Castelló de la Plana, Alacant, entre d’altres. Ha publicat diversos articles en revistes especialitzades com Alba, Almaig, La Rella, Itamar, entre d’altres i ha publicat dos llibres “Melcioret vol ser music” i “Gomis, cançó lírica de saló”. En l’actualitat prepara la publicació de dos nous volums fruit del seu treball doctoral.

  A més a més, ha desenvolupat una tasca com a compositor participant en estrenes a Pittburgh, Dijos, París Padova, en diversos festivals de creació d’avantguarda, essent titolat per la crítica com una de les joves promeses valencianes de la música electroacústica. L’any 2015 fou convidat a participar en la mostra Interensemble 30×30 com un dels 30 compositors joves més interessants d’Europa. La seua música ha estat enregistrada i algunes partitures han estat publicades.

  Pel que fa a la trajectòria participativa, va participar al Consell Escolar de l’Institut L’Estació d’Ontinyent, passant per l’Associació de Música Electroacústica d’Espanya, L’Associació Música Jove de València, la FIECOV o l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, on des de l’any 2016 és vicepresident de l’entitat.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit