Milloren la refrigeració de l’Hospital d’Ontinyent

L’Hospital General d’Ontinyent ha millorat la refrigeració de tot l’edifici, gràcies a una nova inversió realitzada pel Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. D’aquesta manera s’ha duplicat la potència de la refrigeració de l’edifici i permetrà als usuaris gaudir d’un major confort.

Durant aquesta setmana passada es va instal·lar una nova torre de refrigeració, amb una inversió de 73.000€, incrementant-se així a altres actuacions realitzades durant el primer semestre d’aquest any, com l’adequació dels antics locals de l’Institut Nacional de la Seguretat Social, la consulta d’Oncologia o l’Hospital de Dia.

Segons el gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent Sergio García, aquestes inversions s’enfoquen a la millora de les instal·lacions de la cuina amb la incorporació d’un nou form i cambra frigorífica, i també la dotació d’un ecògraf d’última genreció per un import superior als 60.000€.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …