Matilde Francés: “ Els malalts de fibromiàlgia necessiten més comprensió i recolzament social”

La regidora de Sanitat recolza l’associació AMFO en la presentació d’un calendari benèfic per recaptar fons per a la investigació de la malaltia.

La regidora de Sanitat d’Ontinyent, Matilde Francés, ha assistit hui a la presentació del calendari benèfic que ha editat FEDAFI ( Federación Nacional de Asociaciones de Fibromialgia, Síndrome de Fatiga Crónica, Sensibilidad Química Múltiple y otras de índole similar ) , al qual l’Associació AMFO de malalts de Fibromiàlgia d’Ontinyent participa i col·labora.

Francés destacava que “l’ajuntament i la regidoria de Sanitat anem a donar tot el nostre suport per recolzar esta associació, ja que com a professional de la medicina em consta que hi ha molta feina a fer davant esta malaltia, els malalts de la qual necessiten comprensió i recolzament social davant les incògnites que presenta. Es necessària molta investigació, i iniciatives com aquest calendari són positives”, destacava.

El calendari inclou en cada mes fotos de personatges famosos com David Meca, Antonio Carmona, Norma Duval o Ximo Rovira, que apareix a la imatge d’un dels mesos junt a la Presidenta d’AMFO, Pepa Mancebo. El calendari es pot adquirir al preu de 5 euros a les seus de l’Associació Cultural Andalusa, les Associacions de Veïns de Sant Josep, Sant Rafel i el Centre Integral de Majors de Sant Rafel.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’eliminen els semàfors de dilluns a divendres a la Plaça de la Concepció

Des d’aquest dilluns 29 de juny l’accés al centre urbà d’Ontinyent serà més fluït, en …