22/05/2024 - 6:32
Més

  Lligam celebra a Ontinyent la Setmana mundial de la lactància materna

  Altres notícies

  El passat diumenge 1 d’octubre va tindre lloc a Ontinyent la segona fesTETA per a celebrar la setmana mundial de la lactància materna.

  L’associació Lligam va realitzar diverses activitats destinades a orientar i donar suport a les dones en període de lactància. A més enguany, com a novetat, Lligam va posar a la disposició de les mares diverses assessores de lactància per a resoldre els seus dubtes i inquietuds.

  També es va instal·lar un racó relax per a mares i bebés.

  La part divertida de la jornada va vindre de la mà de les ballarines Paloma Gandia i Paloma Tortosa ballant el lacta-dance, ritmes més suaus adaptats per a bebés, per a després canviar de ritme amb el zumba-kids, perfecte per a ballar amb xiquets i família.

  Seguidament, la imaginació i somnis van arribar de la mà de Mariall l’espantall, qui va adaptar divertides històries i contes a la lactància materna. Al mateix temps, estaven actius pel parc Mestre Ferrero d’Ontinyent tallers de globoflèxia, pinta cares, pintura, i “manteo” de bebés, tot gràcies a les sòcies i voluntàries de Lligam.

  Cal destacar l’afluència de famílies arribades de la comarca i els voltants, que ja des de l’any passat saben que el primer diumenge d’octubre Lligam celebra a Ontinyent la setmana mundial de la lactància materna.

  Font: Lligam

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -