29/11/2023 - 8:46
Més

  L’IEVA prepara el seu sopar anual i el lliurament del premi Fer Comarca

  Altres notícies

  Un dels primers actes que habitualment organitza l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida és el sopar anual, al qual convoca els prop de tres-cents socis, però també amics i associacions comarcals que els volen acompanyar.

  La trobada és també l’escenari del lliurament del premi Fer Comarca que l’IEVA atorga anualment a una persona, col·lectiu o entitat que destaca per la seua tasca en favor de la Vall d’Albaida. Aquest 2016, el lliuraran a l’Associació de Veïns El Llombo d’Ontinyent.
  Des del IEVA es valora a l’Associació de Veïns com una entitat que durant els seus 25 anys d’existència, acabats de fer aquest febrer, s’ha distingit per reivindicacions, accions i participació que des del barri han arribat a tota la ciutat, amb plantejaments superadors del localisme i amb la comarca com a mapa mental. A més, destaquen no només pels llibres que han publicat, sinó també, per exemple, per la seua participació en els moviments de suport a les infraestructures necessàries i pendents, com el tren Xàtiva-Alcoi o l’hospital comarcal, o en la plataforma contra la Planta de residus animals de la Pobla del Duc o la plataforma del Fem i el Consorci de Residus.

  Enguany el sopar se celebrarà a Benissuera, considerat pel IEVA un lloc adient per a mostrar, amb la seua presència, el suport de l’entitat al procés de recuperació del Palau dels Bellvís. Així, l’IEVA s’ha posat a disposició de l’ajuntament per col·laborar en aquesta tasca, i volen que aquest acte servisca per a agrair l’esforç que en aquest sentit ja han fet des de la societat i des del mateix equip de govern local.

  El sopar es farà al Centre Social, al costat mateix del palau, a les 21.30 h de divendres 4 de març. Per a assistir al sopar cal fer la reserva corresponent amb l’ingrés de 20 euros al compte de l’IEVA ES46 2045 6101 98 3000245523 i avisar la tresorera, Rosa, al 670 965 692, fins al dia 2 de març.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -