25/06/2022 - 12:06
IniciGeneralL'IEVA prepara el seu sopar anual i el lliurament del premi Fer...

L’IEVA prepara el seu sopar anual i el lliurament del premi Fer Comarca

Un dels primers actes que habitualment organitza l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida és el sopar anual, al qual convoca els prop de tres-cents socis, però també amics i associacions comarcals que els volen acompanyar.

La trobada és també l’escenari del lliurament del premi Fer Comarca que l’IEVA atorga anualment a una persona, col·lectiu o entitat que destaca per la seua tasca en favor de la Vall d’Albaida. Aquest 2016, el lliuraran a l’Associació de Veïns El Llombo d’Ontinyent.
Des del IEVA es valora a l’Associació de Veïns com una entitat que durant els seus 25 anys d’existència, acabats de fer aquest febrer, s’ha distingit per reivindicacions, accions i participació que des del barri han arribat a tota la ciutat, amb plantejaments superadors del localisme i amb la comarca com a mapa mental. A més, destaquen no només pels llibres que han publicat, sinó també, per exemple, per la seua participació en els moviments de suport a les infraestructures necessàries i pendents, com el tren Xàtiva-Alcoi o l’hospital comarcal, o en la plataforma contra la Planta de residus animals de la Pobla del Duc o la plataforma del Fem i el Consorci de Residus.

Enguany el sopar se celebrarà a Benissuera, considerat pel IEVA un lloc adient per a mostrar, amb la seua presència, el suport de l’entitat al procés de recuperació del Palau dels Bellvís. Així, l’IEVA s’ha posat a disposició de l’ajuntament per col·laborar en aquesta tasca, i volen que aquest acte servisca per a agrair l’esforç que en aquest sentit ja han fet des de la societat i des del mateix equip de govern local.

El sopar es farà al Centre Social, al costat mateix del palau, a les 21.30 h de divendres 4 de març. Per a assistir al sopar cal fer la reserva corresponent amb l’ingrés de 20 euros al compte de l’IEVA ES46 2045 6101 98 3000245523 i avisar la tresorera, Rosa, al 670 965 692, fins al dia 2 de març.

Redacció TVdigitalOntinyent
Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents