L’IES l’Estació obté un nou reconeixement en el concurs de robòtica de la UPV d’Alcoi

El grup de robòtica de l’IES l’Estació (Cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes), dirigits pel professor Peres Crespo, ha assolit la segona plaça en la modalitat de robots de lliure construcció en el concurs de robòtica organitzat per la Universitat Politècnica de València (seu d’Alcoi). Aquest és el tercer any de participació d’aquest centre, el qual ha obtingut sempre un notable èxit: un primer i segon lloc l’any passat (modalitat lego), i també un segon lloc en l’edició anterior.

El 29 de gener es va celebrar aquesta quarta edició del concurs de robòtica, organitzat pel grup de robòtica i mecatrònica de la UPV. Un certamen per a centres educatius de secundària i formació professional amb un nivell de participació i d’excel·lència tècnica que creix any rere any. En aquesta edició, han participat quasi setanta robots de tot arreu del País Valencià: Sant Vicent del Raspeig, Oliva, Pego, Algemesí, Villena, Benissa, Alcoi, etc, els quals aporten noves innovacions any rere any, tot batent rècords que es creien infranquejables.

El professor Pere Crespo ens transmet la seua satisfacció i ens explica: “La robòtica és una activitat tecnicocientífica multidisciplinar on són necessaris coneixements en àmbits tan diversos com l’electrònica, motors, física, matemàtiques, programació… El fet de posar en valor aquests coneixements, en un producte tangible com un robot, fa que l’experiència de la seua construcció i posada a punt per a un concurs siga una activitat pedagògica fascinant i alhora lúdica per als joves, que són els que més gaudeixen en el procés”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …