Les 24 esportives d’Ontinyent reuniran a més de 2.300 esportistes

0

Les 24 hores esportives d’Ontinyent reuniran a més de 2.300 esportistes vinguts de vàries províncies. Així ho anunciava el regidor d’Esports, Óscar Borrell, en la presentació d’aquesta festa anual de l’esport que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de nombrosos clubs esportius locals.

Durant la presentació, Borrell destacava el salt qualitatiu d’aquesta edició que comptarà amb 20 modalitats participants el que “permet a Ontinyent situar-se com una veritable ciutat esportiva i un referent esportiu dins i fora de La Vall d’Albaida perquè aquestes 24 hores són una festa única a les Comarques Centrals”, assegurava.

Entre les modalitats amb que comptaran les “24 hores esportives d’Ontinyent” estan pilota valenciana, bàsquet, balls de saló, escacs, futbol 7, futbol sala, natació, pàdel, petanca, gimnàsia rítmica, aeròbic, frontenis, crosfit, tir amb arc, tenis, BMX, màdel o voleibol, entre altres. En aquesta edició destaca la partida de pilota valenciana fi de curs de la Universitat de València que enfrontarà Marrahí i Seve contra Ian i Sanchis al trinquet municipal el proper divendres 19 de juliol a partir de les 23h. El regidor incidia que “és una gran oportunitat per a tota la ciutadania poder gaudir d’una partida de pilota amb quatre de les millors figures del raspall professional i gaudir de l’ambient de les 24h”, afirmava.

En moltes de les competicions i exhibicions participaran esportistes procedents no només d’Ontinyent i poblacions properes, sinó inclòs d’altres províncies de la Comunitat Valenciana. Borrell ha agraït “la participació i implicació de tots els clubs locals sense els quals seria impossible l’organització d’aquest esdeveniment” i ha recordat que durant la celebració de les 24hores “s’habilitaran espais d’aparcament per facilitar l’assistència del públic” i ha confirmat la presència “en tot moment d’atenció socio sanitària així com policial per garantir la seguretat i l’ambient festiu-esportiu d’aquesta activitat”, concloïa.