01/12/2023 - 20:39
Més

  L’Aranya comença les Festes d’Albaida amb l’edició del seu 8é disc de música festera

  Altres notícies

  La Unió Musical d’Albaida l’Aranya enceta un any més les festes patronals i de moros i cristians de la població vall d’albaidina amb gran expectació per l’estrena del seu 8é disc de música festera que porta per nom ‘L’Aranya i el fester’.

  El disc s’estrenarà en poques setmanes i és el resultat del premi que va obtenir l’Aranya en la desfilada d’”Artefiesta” 2013. L’organització d’aquest esdeveniment, junt amb el patrocini de l’Ajuntament de Villena, donava total llibertat pel que fa a les peces del disc. Per això, l’Aranya es va comprometre amb les filaes i comparses que hi té una bona relació per demanar-­los quina peça volien que s’enregistrara. Per aquest motiu, i pel fet que la societat albaidina sempre ha estat ferma defensora de la cultura musical festera, a elegit el nom de ‘L’Aranya i el fester’, convertint-­se en el disc número huit de la seua discografia.

  Pel que fa a les festes d’Albaida, l’Aranya realitzarà els diversos passa carrers en els tradicionals actes de les festes patronals així com les desfilades dels moros i cristians. Precisament, per al 7 d’octubre, dia de la Mare de Déu del Remei, l’Aranya interpretarà pasdobles i marxes de processó del compositor Fernando Tormo Ibáñez del que cal destacar que per al pròxim any se celebrarà la segona edició del Concurs de Composició de Pasdobles que porta el seu nom. Com ja va anunciar l’Aranya en el seu 90é aniversari, és un concurs biennal i pretén difondre la figura del compositor albaidí i de l’Aranya i l’estil de pasdoble tormonià. Per aquest motiu, i amb vocació de romandre en el temps, es vol consolidar la música del mestre Tormo en aquest concurs.

  Finalment, l’Aranya d’Albaida convida a tots els amants de la música de la resta del nostre país per què vinguen a les festes d’Albaida i
  convisquen amb les interpretacions tan de l’Aranya com de la resta de bandes de música que sonaran durant les festes patronals i de moros i cristians, així com, adquirir el disc ‘L’Aranya i el fester’ que no pot faltar en qualsevol discografia de música festera.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -