L’Ajuntament destinarà quasi 340.000 euros per recolzar a ADIEM

L’Ajuntament d’Ontinyent destinarà 338.650 euros en 2019 per recolzar l’activitat a la ciutat d’ADIEM, l’Associació per la Defensa dels Malalats i Malaltes Mentals. L’alcalde, Jorge Rodríguez, signava aquest matí amb el president de l’entitat, Vicent Sanchis, el document pel qual es renova el conveni per al funcionament del CRIS, el Centre de Rehabilitació i Integració de Malalts mentals a Ontinyent.

Una aportació que, explicava l’alcalde, “s’afegeix a altres línies de subvenció que es faran efectives enguany per al Centre de Dia d’ADIEM i la Casa Supervisada d’ADIEM, i que mostren al seu conjunt la ferma aposta del Govern d’Ontinyent per les polítiques socials, que són un dels pilars de la nostra acció, una aposta que és palpable amb fets com aquestos i no sols amb paraules”, destacava.

El conveni signat, establit per als propers 4 anys prorrogables, contempla una aportació municipal de 179.000 euros, repartits en quatre anualitats amb un increment progressiu, que serà de 43.650 euros en 2019, 44.850 en 2020, 45.000 en 2021 i 45.500 en 2022. Estos diners s’afegeixen als 150.000 que l’Ajuntament destina enguany a l’equipament del futur Centre de Dia d’ADIEM (75.000 dels quals es van dotar ahir amb una modificació de crèdit presentada pel Govern d’Ontinyent al ple), i als 145.000 que el consistori aporta també en 2019 a la Casa Supervisada d’ADIEM, 135.000 dels quals són per la rehabilitació de la vivenda al barri del Poble Nou, i 10.000 per al seu equipament.

Cal recordar que aquesta serà la primera vivenda supervisada per a persones amb malaltia mental a la Comunitat Valenciana, una iniciativa pionera que vol anar més enllà dels pisos tutelats, amb un nou format de gestió que promou l’autonomia de les persones usuàries. El President d’ADIEM, Vicent Sanchis, expressava la seua satisfacció per la signatura del conveni, “que garanteix la continuïtat del servei”, i mostrava el seu agraïment a l’alcalde i l’Ajuntament d’Ontinyent per la seua sensibilitat continuada amb l’associació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Consum informa que els clients no han de pagar despeses d’higiene i desinfecció en les factures

Aquest dijous, el regidor de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig, ha informat del contingut …