L’ajuntament de Bufali demana famílies que s’empadronen per evitar el tancament del col·legi

0
Fotografia de Bufali

L’ajuntament de Bufali ha fet una crida per evitar el tancament del col·legi públic, ja que perilla el seu tancament per al proper curs 2016-2017. Actualment hi han 5 alumnes, justament la xifra límit per mantindre-la oberta.

Per aquesta qüestió, el consistori ha emés una circular demanant famílies que tinguen un mínim de 2 xiquets en edat entre 3 i 8 anys, ja que no hi ha cap previsió d’entrar nous xiquets del poble. L’ajuntament ofereix a les famílies un contracte fixe així com ajudes per al lloguer d’una vivenda en el poble.

Per fer-ho possible, l’ajuntament ha firmat un acord amb una empresa local dedicada als reciclatges per treballar com a peó al nou veí que amb la seua família complisca els requisits que es demanen.

Fins a dia d’avui, ja s’han rebut nou sol·licituds de famílies que podrien estar dispostes a traslladar-se i empadronar-se en la població, moltes d’elles d’Ontinyent.

Les famílies que estiguen interessades han de contactar amb l’ajuntament, i al llarg d’aquesta setmana es realitzaran les entrevistes personals per decidir quina família podrà beneficiar-se d’aquesta iniciativa.