La Guàrdia Civil incauta marihuana en un quiosc de l’Olleria

0

Dins dels serveis establerts per previndre el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents a la província de València, la Guàrdia Civil ha detingut a una persona i desmantellat un punt de venda de droga en la localitat de L’Olleria.

La Guàrdia Civil de L’Olleria venia investigant la possible utilització d’un quiosc com a punt de venda i distribució de droga al detall en la localitat. Fruit de les recerques portades a terme per part dels agents encarregats del cas, es va poder comprovar que, efectivament, aquest comerç dedicat a la venda de periòdics i llepolies, també subministrava substancies estupefaents.

La fase d’explotació d’aquest operatiu va transcórrer el passat dia 1 de novembre i va tindre com a resultat la detenció d’un home de 44 anys i nacionalitat espanyola, per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

En els registres realitzats pels agents en aquest comerç van ser confiscades una balança de precisió, dues caixes de plàstic de llepolies que contenien la substància intervinguda, 100 xicotetes bosses de plàstic per a la venda de la substància i 183 grams de marihuana seca.

L’actuació dels guàrdies civils ha permés desmantellar aquest punt de venda de droga al detall situat en un lloc d’especial afluència de menors. Pel que fa a les diligències, han sigut lliurades al Jutjat d’Instrucció numero 1 d’Ontinyent.

Font: Comandància de la Guàrdia Civil de València