28/04/2024 - 8:23

L’ eset ontinet troba de nou el camí de la victoria

A aquesta jornada l’ ESET ONTINET va rebre al LINARES GRUPO INMOBILIARIO (C.B. Torrepacheco), un rival directe per eixir de les posicions difícils de la classificació.

Es presentava un partit dur i igualat, degut a la necessitat de victòries d’ambdós equips, però afortunadament per als locals no va ser així. Les bones sensacions dels blanc-i-blaus tornaven a estar a pista des del calfament.

El partit començava amb una gran i treballada defensa dels locals, que feia molt difícil l’anotació dels murcians en les diferents facetes del joc. Des del primer minut del partit, l’ ESET ONTINET va eixir dispost a reafirmar-se i agradar-se amb el seu joc i també a oferir un gran espectacle a tots els aficionats que els van acompanyar… I ho van aconseguir. A la fi del primer quart, els locals dominaven en el marcador 26 – 13.

L’ ESET ONTINET dominava clarament el partit amb un encert impressionant en àtac, però sobretot amb un esplèndid treball defensiu, que ja feia temps que no es veia per el pavelló. Arribaven al descans amb un avantatge per als locals de +14 (47-33)

La reacció dels murcians va tenir una tímida aparició als primers minuts del tercer quart, reduint l’avantatge local. Però quan els col·legials van ficar la directa es van distanciar enormement al marcador. A la fi del tercer quart el resultat era bastant aclaridor (75-51)

Però al partit encara li quedaven 10 minuts d’intens bàsquet. 10 minuts que van permetre als deixebles de Fede Cloquell aconseguir una fita històrica per al Club Martínez Valls Bàsquet. Amb tot el respecte a l’equip contrari, l’ ESET ONTINET volia més i més, no va baixar el seu ritme de joc durant els 40 minuts del partit, i darrere d’una cistella defenia a mort per poder tenir un atac més. Esta “fam”, més que de punts, de convenciment de que son un gran equip (i sobretot un excepcional grup de persones), va fer que superaren tots els registres d’anotació de l’equip senior a Ontinyent, pujant a l’ electrònic del pavelló les 3 cifres a la casella local, amb un marcador final de 102-67.

L’ ESET ONTINET va poder eixir d’una ratxa negativa de partits, però sobretot va eixir reforçat moralment amb renovació de la confiança de tots el jugadors, cos tècnic i afició.

Com a novetat, degut a les nombroses lesions que està patint el planter col·legial, en aquest partit debutava David Martínez Morant (27/01/1994) nascut a Genovés. Aler de 1’95 m, de 18 anys format a les categories inferiors del Valencia Bàsquet i que l’ultima temporada va jugar en lliga EBA en l’equip taronja. Un jugador molt físic amb molta projecció. Tot i contar amb sols 18 anys pot assumir gran part del pes de l’equip en diferents situacions del partit.

La pròxima jornada l’ ESET ONTINET es desplaça fins Alacant per a disputar un dur partit front al irregular Meridiano Alicante (Filial del Lucentum Alacant LEB-Oro), equip replet de jugadors destacats però que no aconsegueix consolidar una ratxa positiva de victòries (5-4)

Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat