28/02/2024 - 23:06
Més

  Joan Jesús Barberá dirigeix més de 1.000 músics en l’Entrada de Bandes d’Ontinyent

  Altres notícies

  El músic i director ontinyentí Joan Jesús Barberá Fontana ha estat l’encarregat aquest dijous de dirigir la tradicional interpretació de la marxa mora “Chimo” que, com cada any, ha estat interpretada alhora per més de 1.000 músics a una Plaça Major d’Ontinyent plena de gom a gom. Es tracta d’un dels actes més emblemàtics de les festes, que va omplir d’emoció els milers d’assistents que es reunien als peus del Castell de Festes.

  Abans de la emotiva interpretació conjunta de la marxa, desfilaren 27 bandes, les 24 bandes foranies que acompanyen les comparses estos dies, així com les tres bandes de la ciutat, la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, l’Agrupació Musical d’Ontinyent i la Societat Musical Tot per la Música. Totes elles interpretaren diverses peces festeres, després de les quals van rebre un banderí commemoratiu que les acreditava com a participants del Concurs d’Interpretació d’Orquestra d’aquest acte. Al concurs es va imposar La Nova de Quatretonda, que acompanya la comparsa Abencerrajes, la qual va interpretar el pasdoble “Las Arenas”, obra de Manuel Morales, baix la direcció de Carlos Perales.

  Després de la interpretació conjunta de l’emblemàtica “Chimo”, considerada l’himne de les festes, Joan Jesús Barberà signava al despatx d’alcaldia el llibre d’honor de l’Ajuntament d’Ontinyent baix la mirada de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de la Societat de Festers, Rafael Sanchis, i en presència de regidors i representants del món fester.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -